Eskişehir'e büyük müjde: Proje iptal oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e büyük müjde: Proje iptal oldu!
A
a

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Alpu Kömürlü Termik Santralini beslemesi amacıyla yapımı planlanan Yeraltı Kömür Ocağı Projesi'nin iptal edildiğini duyurdu. Böylelikle Alpu Kömürlü Termik Santral Projesi'nin de yapılmayacağı belli oldu.

Sütiş Eskişehir
Başkan Büyükerşen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sevinç Mahallemizde, Alpu Kömürlü Termik Santralini beslemesi amacıyla yapımı planlanan Yeraltı Kömür Ocağı Projesi’nin yapımına itirazımız ilgili bakanlık tarafından ÇED Yönetmeliği hükümlerine göre kabul edilmiş ve projenin iptal edildiği tarafımıza bildirilmiştir. Bakanlığın almış olduğu bu iptal kararı, Alpu Kömürlü Termik Santralinin de bu şehre yapılamayacağını ortaya çıkarmıştır. Şehrimizin havasına, suyuna, bereketli topraklarına ve insanına zararı olan her projenin karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskişehirli 11 Eylül 2022 00:03

Ne güzelmiş yahu o da iptal olsun bu da iptal olsun olanları da sökelim bari.Fabrika açılacaksa onlara da izin vermeyelim.

1 3 Cevap Yaz
hee 9 Eylül 2022 22:16

Yakın zamanda Avrupa Termik ve nükleer Santraller dönüş yapacak biz onlardan alırız olmazsa tezek yakarız

5 8 Cevap Yaz
Mustafa Ali 9 Eylül 2022 20:00

Alacak tabi bedava mi kullanacan alistiniz bedavaciliga

6 2 Cevap Yaz
Burak 9 Eylül 2022 18:25

İyi olmayan önce kendi yaptığınız şeyleri iptal edin Odunpazarında esnafın kapısının önünden aldığınız vergiden. Eskişehir gelişmesin büyümesin istihdam sağlaması rant yapın siz anca.. Allah bildiği gibi yapsın sizi

12 13 Cevap Yaz
Vatandaş 9 Eylül 2022 16:10

Ne alakası var zaten iptal Di.

10 6 Cevap Yaz
Vatandaş 9 Eylül 2022 15:19

👏👏👏👏👏👏🇹🇷👏

7 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi