Eskişehir'e 'kutlama yapmayın' uyarısı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e 'kutlama yapmayın' uyarısı!
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, taraftara bir çağrıda bulundu. Diri, Galatasaraylı taraftarlara bugün oynayacağı şampiyonluk maçı öncesi şehrin hassasiyetine dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, 58 yıllık tarihinde en karanlık sezonlarından birini geride bıraktı. TFF 3. Lig 1. Grupta gösterdiği başarısız performansla küme düşen Eskişehirspor taraftarlarına önemli bir çağrı yapıldı. Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, açıklamasında şartlar ne olursa olsun Es Es’i asla yalnız bırakmayacaklarını söylerken, Galatasaraylı taraftarlara bugün oynayacağı şampiyonluk maçı öncesi şehrin hassasiyetine dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

"ESKİŞEHİRSPOR'UN ARKASINDA DİMDİK DURDUK"

Yazılı açıklama yapan Murat Diri, “Eskişehirsporumuz küme düştü. Amatöre düştü. Yıllar önce soyup batırmışlardı ama bu şehrin sokaklarında büyüyen çocuklar olarak Eskişehir çocuğuna yakışır direniş gösterdik. Birlik beraberlik gösterdik. Dimdik durduk armamızın arkasında. Çoktan kapandı denmişti ama son maça kadar ayakta durduk ve umutla taşıdık bu şanlı sancağı. Olmadı düştük amatöre. Ama Eskişehir çocuğu bu durumda da sırtını dönemez. Bizler yarı yolda dostunu bırakanlardan olmayız” ifadelerini kullandı.
 

NAZİKÇE UYARIN

“Tüm şehrimize tüm semtlerimize tüm sokaklarımıza tüm mekancılarımıza tüm güvenlik arkadaşlara çağrımızdır” diyen Diri, “Eskişehir de Eskişehirspor hassasiyetini hepimiz sahiplenmeli ve eğer Galatasaray kazanırsa olası bir şampiyonluk kutlaması yapmak isteyenlere bu hassasiyeti belirtmesini istiyoruz. Bu sadece Eskişehirspor tribünlerinin değil Eskişehir çocuklarının hepsinin ortak davasıdır. Bu konuda herkesin sorumluluk almasını çarşıda formalı gezenlere gereken şekilde kibarca uyarının yapılıp şampiyonluk kutlama konusundaki hassasiyetin belirtilmesini istiyoruz. Herkes kendine yakışanı yapacaktır. Eskişehir çocuğu kötü gün dostudur. Tüm şehrimizin bu konuda hassasiyet göstermesini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Muzaffer 31 Mayıs 2023 10:55

Yazık.Ben Ankara'da ,Eskişehir Şampiyon olduğu zaman kutlarım, Türkiye'nin her yerinde herkes istediği gibi kutlama yapabilir, böyle yasakçı zihniyet olmaz.Yazık...

2 3 Cevap Yaz
pompeo

yapamaz ... o kadar ...

0 0
Galatasaray 30 Mayıs 2023 23:10

Gerçek delikanlılık haklı şampiyonluklarını kutlayanlara saldırmakla değil, Eskişehirspor'u soyanlara hesap sormakla olur ama bu şehrin taraftarının gücü onlara değil, bir avuç şampiyonluk kutlaması yapan taraftara yetiyor. Eskişehirspor'u soyanlara hesap sormadan delikanlılık yapmaya kalkmayın, kimse adam yerine koymaz sizi.

2 2 Cevap Yaz
Bilmem 30 Mayıs 2023 19:50

Biraz saçma olmuş,formalı gezmek değilde şampiyonluk kutlayanları uyarmak gerek Galatasaray lı olarak söylüyorum.

2 0 Cevap Yaz
pompeo

git Istanbul'da kutla ... burasi her yer degil ...

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi