Eskişehir deprem ile sallandı! Deprem Eskişehir'de mi oldu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir deprem ile sallandı! Deprem Eskişehir'de mi oldu?
A
a

Eskişehir dün akşam ve bu sabah meydana gelen depremlerle sallandı. Dün akşam saat 22.22'de Manisa'nın Akhisar, bu sabah 06.54'te de Ankara'nın Akyurt ilçesinde meydana gelen depremler kentimizde hissedildi

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de deprem mi oldu?

Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir dün akşam Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki deprem ile sallandı. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 22.22’de merkez üssü Manisa’nın Akhisar ilçesi olan 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 8.5 kilometre derinliğinde kaydedildi. Deprem Eskişehir, Aydın, İzmir ve İstanbul’da da hissedildi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen depremin ardından sosyal medyadan yayınladığı mesaj ile kentimizde herhangi olumsuz bir durumun bulunmadığını açıkladı.

Eskişehir'in komşusu da sallandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre Ankara’nın Akyurt ilçesinde 12 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. 
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akyurt ilçesinde 06.42'de 3,8 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi. Yaklaşık 7 kilometre derinlikte gerçekleşen depremden 12 dakika sonra yeni bir depremin daha gerçekleştiği açıklandı.

Akyurt'ta 4,5 büyüklüğünde deprem
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının açıkladığı verilere göre Akyurt ilçesinde 06.54'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi. Yerin yaklaşık 13 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremden 12 dakika önce 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.
Ayrıca AFAD sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ankara'nın Akyurt ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibariyle, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Depremde can ve mal kaybı yok

Ankara Valisi Vasip Şahin, Akyurt’ta meydana gelen depremde can ve mal kaybının olmadığını bildirdi.
Ankara Valisi Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İlimiz Akyurt ilçe merkezinde meydana gelen 4.5 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Detaylı incelemeler için ekipler sahada çalışmalarına başlamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadelerini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi