Eskişehir'deki koronavirüs vakalarıyla ilgili kritik açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki koronavirüs vakalarıyla ilgili kritik açıklama!
A
a

Eskişehir DP İl Başkanı Hüseyin Özcan, Süleyman Çakır Huzurevi'nde koronavirüs sebebiyle yaşamını yitiren 18 kişiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Demokrat Parti (DP) il teşkilatı, Kurban Bayramı nedeniyle parti binasında bayramlaşma merasimi gerçekleştirdi. DP İl Başkanı Hüseyin Özcan, Süleyman Çakır Huzurevi’nde koronavirüs sebebiyle vefat eden 18 kişiyle ilgili gerekli müracaatlarını yaptıklarını, bu konunun üzerine gideceklerini belirtti.

DP, parti il binasında bayramlaşma merasimi gerçekleştirdi. DP İl Başkanı Hüseyin Özcan tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başladı. Ülkenin ekonomik durumuna değinen Özcan, “Bu bayramda da birçok olumsuz şeyle karşı karşıya kalıyoruz. Hükümetin aldığı gereksiz kararlarla ülke gündemi meşgul olmaya devam ediyor. Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı enflasyon oranları, emekliye dini bayramlarda verilen biner lira ikramiyenin de artık bu enflasyon oranları altında ezildiğini söylemekten maalesef hicap duyar hale geldik. Yapılan yüzde 5.75 maaş zamları artık bu memleketin emeklisine ‘yok ol, kaybol, açlıktan öl’ demekten başka bir şey değildir. Hükümetin bir an önce kalıcı çözümlerle memleketi idare etmenin zamanı gelmiş de geçmektedir bile” dedi.

ESKİŞEHİR'DE YAŞANAN KORONAVİRÜS VAKALARIYLA İLGİLİ DİLEKÇEYE YANIT YOK!
Koronavirüs ile ilgili açıklanan verilerin gerçeği yansıtmadığını öne süren Özcan, “Her akşam bir tiyatroyu Sağlık Bakanı’yla beraber hepimiz gülerek izliyoruz. Verilen bir takım rakamlar var. Bundan dört hafta önce Sağlık Müdürlüğü’ne, Eskişehir Valiliği’ne ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne dedik ki Süleyman Çakır Huzur Evi’nde ölen 17 yaşlımız ve 1 görevli personel hakkında dilekçelerle müracaat ettik. Dilekçelerin süresi yarın itibariyle dolmaktadır ve şu ana kadar buradaki insanlarımızın hangi sebepten öldüğüne dair partimize resmi bir yazı gelmemiştir. Yarından tez yok buna nasıl cevap alabiliyorsak tüm kanuni haklarımızı kullanarak bu işin üzerine gitmeye devam edeceğiz. Hali hazırda Eskişehir’de 41 vakanın olduğu söyleniyor. Acaba bu 41 vakanın içinde bu 18 kişi var mı? İnsanların bilgi alma özgürlükleri maalesef kısıtlanmış durumdadır” ifadelerini kullandı.
 
Kaynak : HABER: HİLAL KÖVER
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskişehirli 4 Ağustos 2020 00:23

Sağlık Bakanlığının açıklamaları tamamen gerçek dışıdır,bu zamana kadar hiç vaka görülmediği halde bizzat,Eskişehir merkez olmak üzere Gümüşkonak ve Kayakent mahallelerinde vaka sayısı Kurban Bayramı dolayısıyla artmış çok sayıda ev karantina durumundadır,4 gündür yerel basını takip ediyorum, fakat vaka ile ilgili tek bir cümlelik dahi haber geçmemiştir,haber yapmaktan korkuyorlar mı,yoksa haberleri mi yok.

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi