Eskişehir'deki hastanelerle ilgili şok iddia!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki hastanelerle ilgili şok iddia!
A
a

Eskişehir'de de Covid-19 vaka sayılarının artışa geçmesinin herkesi tedirgin ettiğini söyleyen Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, Eskişehir’deki hastanelerde koronavirüslü hasta yatırılacak yerin kalmadığını iddia etti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Demokrat Parti  İl Başkanı Hüseyin Özcan, Eskişehir’in koronavirüs salgını süreciyle ilgili olarak şok iddialarda bulundu. Özcan’ın iddiası hastanelerde kovid-19’a yakalanan hastalara yatak kalmadığı yönünde…  Vaka sayılarının artışa geçtiğini fakat rakamların eksik açıklandığını öne süren Özcan, “Maalesef ki bu Covid-19 belasından ülkece kurtulabilmiş değiliz. Her geçen gün sayıların artması, vakaların çoğalması hepimizi endişelendiriyor. Ancak buna rağmen hala televizyonlarda Sağlık Bakanı’nın açıkladığı uyduruk rakamlarla ülke gündemi meşgul edilmeye devam etmektedir” dedi. Özcan’ın iddiaları şu şekilde: “Edindiğimiz bilgiye göre Şehir Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi ve tıp fakültesinde artık Covid’li hasta alacak, yatıracak yer kalmamıştır. Hiç olmazsa insanlara gerçeği söylerseniz insanlar da ona göre tedbirlerini alırlar ve maske, mesafe, hijyen kurallarına uyarak hiç olmazsa virüsün yayılmaması anlamında bir takım tedbirleri kendiliğinden almış olurlar”.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
tc 4 Eylül 2020 05:58

Bizi bu siyasi parti anti yorumları bıktırdı. Sormak lazım bu hastaneye gidip tek tek üniteleri gezdim mi bu kanıya varsın. Yoksa herkesin dilinde efsane olan su arkadaş, bu akraba,falanca komşu hastanede çalışır o söyledi hükümetin dediği gibi değil valla denmesini çok duyduk. İşin aslı halktan da katılımın açıkça ortada olduğu gibi geneli okullar kapalı olmasına rağmen bu kadar üniversite öğrencisi neden eskisehirde sayıca fazla...neden bu kadar millet hâlâ bar pavyon kafe gibi yerlerde maske ve mesafesiz sabaha kadar alkolün etkisiyle sızana kadar sokaklarda... yollardaki araç kalabalığı işinde gücünde olan esnafa yaramıyorsa bu işte bir tuhaflık var.sonra diyoruz hastalık arttı hükümet suçlu. ne yapsın bu hükümet. sen tedbir alma eğlenceden kaçma kalabalıkları sen oluştur zaten denetim hak getire.. sonuç hükümet suçlu. valla ben hükümetin yerinde olsam maddi cezaları artırır ve keserim. bizim milletin bu kesimi hastalıktan korkmaz Allah'tan korkmaz ama para çıksa korkar

0 0 Cevap Yaz
M.s 31 Ağustos 2020 02:09

Ozaman dogru sayıyı siz bilgilendirin Eskişehir halkı olarak biz gerçekleri bilelim..?

0 1 Cevap Yaz
SULTAN. ÖSJKAN 31 Ağustos 2020 00:57

BRAVO. TEBRİKLER HABERLERİNİZ. KALİTELİ ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR SICAĞI,. SICAĞINA HABER. VERİYORSUNUZ

0 1 Cevap Yaz
Recai 29 Ağustos 2020 12:37

Fırsat Avcıları.Maske mesafe ve hijyene dikkat edin.

0 1 Cevap Yaz
A 22 Ağustos 2020 09:39

İnsanlara doğru söylemediği içinmi dikkat etmiyorlar nekadar mantıksız bir açıklama. Sende bunlardansın demekki. Temizlik maske mesafe diye her yerde söyleniyor.

4 2 Cevap Yaz
ismet çetin 18 Ağustos 2020 14:46

Sağlık bakanlığının gerçekleri sakladığı bilgisi toplumda maalesef yaygın.Eğer vaka sayısı daha fazlaysa ve hakikaten yatak sıkıntısı varsa bu açıklanmalı ki insanlarımız bu kadar tedbirsiz dolaşmasın.Yetkililerin herşeyi serbest bırakması vakaların başlangıçtan daha yoğun olarak artmasına sebep oldu.İnsanlarda bana bulaşmaz düşüncesi oluştu.Bu da yetkililerin başardık bu iş tamam şeklindeki beyanları neticesi oluştu.

6 4 Cevap Yaz
YETER ARTIK 18 Ağustos 2020 01:58

Sizin yalanlarınızı yetkililer yalanlaya yalanlaya bıktı artık Yahu hiç mi mantık yürütemiyosunuz Eğer Eskişehirde bütün hastanelerde koronalı hasta yatıracak yer kalmadıysa vay Türkiyenin haline ki vaka sayısı ülke genelinde belki beş bini altı bini geçer Bu kadar kuru sıkı atılır mı yahu Siz hiç mi ALLAH'tan korkmazsınız bu milleti tedirgin etmeye ne hakkınız var Salgının başlangıcında bile bu durum yaşanmadı ki şimdi yaşansın Yetti artık düşün bu milletin yakasından düşünnnn

7 13 Cevap Yaz
gökhan çatal 18 Ağustos 2020 00:07

Gerçekten yer Yokmu? Vürüs etkisini yitirdimi? Aklım karıştı şimdi.

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi