Eskişehir'de zehir dehşeti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de zehir dehşeti!
A
a

Eskişehir Mahmudiye’de bir meraya kimliği belirsiz kişiler tarafından atıldığı iddia edilen gübre ve tarımsal ilacı yiyen yaklaşık 30 küçükbaş hayvan, zehirlenerek telef oldu. Hayvanların sahibi ise büyük üzüntü yaşarken sorumluların cezalandırılmasını istedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir'de merada zehir dehşeti yaşanıyor. İddiaya göre Mahmudiye’de bir meraya kimliği belirsiz kişiler tarafından gübre ve tarım ilacı atıldı. Gübreyi yiyen yaklaşık  30 küçükbaş hayvan zehirlenerek telef oldu. Duruma tepki gösteren hayvanların sahibi Mustafa Göçen, “Meraya bilinçsizce atılan gübre  ve tarım ilacı sonucu hayvanlar telef oldu. Gübreyi toprağa gömmek yerine toprak yüzüne attılar. Burada hayvanlar telef oldu” dedi. 

BUNLAR BİR AİLENİN GEÇİM KAYNAĞIYDI!
Yaşanan olay sonrası meraya polis ve Mahmudiye Belediyesi Zabıta ekiplerinin geldiğini ancak olay yeri inceleme ekiplerinin gelmediğini belirten Göçen, “Çöp her yere atılıyor. Bu hayvanların ölmesi mi lazım? Bunların ağzı var dili yok. Bu insanlık mı? Olay yeri inceleme ekipleri yok, biz ne yapacağız? Nereye gidelim? Nereye başvuralım? Bunun suçlusunu arayın diyoruz, suçlusunu bulan yok. Bu ne olacak böyle? Şu ölen hayvanlarımıza bakın. Bunların hepsi milli servet. Bunlar bir ailenin geçim kaynağı. Yazık günah değil mi?” ifadelerini kullandı. Göçen, olay yaşanmadan önce gübre atılmasıyla ilgili durumu yetkililere bildirdiklerini ancak herhangi bir önlem alınmadığını iddia etti. Göçen yaşanan mağduriyetin giderilmesini isteyerek yetkilileri göreve davet etti.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi