Eskişehir'de yer yer yağış bekleniyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yer yer yağış bekleniyor
A
a

Meteorolojiden alınan bilgilere göre Eskieşhir'de bugün de yağışlı hava etkili olacak. Kentte hava sıcaklığı hissedilir derecede düştü.

Sütiş Eskişehir
Yağışların aralıklarla 3 gün daha devam edeceği tahmin edilirken hafta sonu Eskişehir'de bol güneşli ve 30 dereceleri bulan sıcak hava bizleri bekliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun Marmara, Ege (Aydın kıyıları hariç), Akdeniz, Batı Karadeniz ile Eskişehir, Ankara, Çankırı, Samsun, Konya’nın batısı, Ordu'nun iç kesimleri, Amasya ve Tokat'ın kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce çevreleri ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey ve iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının Trakya ile Doğu Anadolu'nun doğusunda 2 ile 4 derece artacağı, iç kesimlerde 1 ile 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle batı ve güneybatı, yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Hatay çevrelerinde kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi