Eskişehir'de vatandaşlar hazırlıksız yakalandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de vatandaşlar hazırlıksız yakalandı!
A
a

Eskişehir’de aniden bastıran yağmur, vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Türkiye'nin belirli bölgelerinde olduğu gibi Eskişehir'de bir kaç gündür aralıklarla devam eden yağışlar, bugün de etkisini gösterdi. Aniden başlayan sağanak yağış sebebiyle vatandaşlar dükkanların tentelerinin altına ve kapalı yerlere saklanırken, şemsiyesi olan vatandaşlar ise kendilerini bu şekilde korudu. Yaklaşık 10 dakika süren sağanak yağış sebebiyle trafikte kısa süreli aksamalar yaşanırken, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre yağışlar bu akşamdan itibaren sona erecek. Hafta sonu ise hava sıcaklığı Eskişehir'de 31 dereceye kadar çıkacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Davut 4 Haziran 2020 12:29

Devlet keşke araba ,ev gibi ölü yatırımlara değilde üreticiye kredi verseydi.Japonya da klasik aile evleri 50-60 metrekare.Biz çok zenginiz 120 metrekare bile zor kurtarır. İtalya ,Fransa,İngiltere hala eski arabaları kullanır.Biz 2-3 senede araba modeli yenileriz.Parası olan ev araba peşinde koşar.Üretime yatırım asla yapmaz.ÇÜnkü bilmez.Bu iş biraz da devlete düşüyor.

0 0 Cevap Yaz
Hakan 4 Haziran 2020 12:24

Devlet dışardan borç alsın vatndaşa versin.Vatandaş Doğruca pazara.... Japon.Alman.İtalyan,Kore,Çin malı arabalara saldırsın.Para geldiği gibi dışarıya aksın. ARABALAR EVLERİN ÖNÜNDE ÇÜRÜSÜN.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi