Eskişehir'de sürücülerin korkulu rüyası oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sürücülerin korkulu rüyası oldu
A
a

Eskişehir’de bir sokakta yapılan kazı çalışmasının ardından yolda ortaya çıkan çukur, araç sürücülerinin korkulu rüyası oluyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de bir sokakta yapılan kazı çalışmasının ardından yolda ortaya çıkan çukur, araç sürücülerinin korkulu rüyası oluyor.
Odunpazarı ilçesine bağlı Vişnelik Mahallesi’nde bulunan Şehit Yusuf Turgut Sokağı üzerinde, asfaltın altından geçen kablolar için yapılan kazı çalışmasının yolda çukur oluştu. Sokağın ortasından geçen ve karşılıklı iki kaldırım arasında kalan çukuru gören araç sürücüleri adeta isyan etti. Yolu kullanmak zorunda kalan sürücüler, dev çukura karşı araçlarına zarar gelmemesi için kontrollü ve yavaş ilerliyor. Çevrede yaşayan vatandaşlar ve sürücüler, yolda gerekli bakım ve onarımların yapılması için yetkililere seslendi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ramazan YİĞİT 19 Haziran 2022 21:42

Emek mahallesi aydınalp sokak no39 köşe binam sanki köy yeri gibi hatta köy daha düzgün asfalt ne oldu seçim yatırımı icinmi bekleniyor utanıyorum bi gelenim olunca nerde odunpazari belediyesi

2 4 Cevap Yaz
Odunbazarlı 19 Haziran 2022 18:41

Hayret belediye vişneliğin sokaklarını nasıl es geçmiş, görmemiş? Bu tip ve daha küçük çukurlar bizim odunpazarının çoğu sokağında var zaten. Hani kapatan nerde? Söğüt gölgesinin altında hepsi.. Doğalgazcılar kullanılmayan boş evlerin önünden kutu tesisatını geri topluyorum diye sokakları oyuk içinde bıraktılar. Her gün sokaklar daha kötü bir hal almaya başladı. Yaptık yapıyoruz dedikleri yerlerde hep özensiz ve etrafı çakıl dolu meyilli yamalardan oluşuyor. İşini iyi yapan belediye nerde?

5 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi