Eskişehir'de sürpriz anket! Yılmaz Büyükerşen'in oy oranı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sürpriz anket! Yılmaz Büyükerşen'in oy oranı...
A
a

Eskişehir ve diğer büyük şehirlerde yapılan anket verilerine göre, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in oyu arttı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir ve diğer büyük şehirlerde Avrasya Araştırma tarafından yapılan anket sonuçlarına göre, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oy oranını 2019 yerel seçim sonuçlarının da üzerine çıkardı.
Avrasya Araştırma Şirketinin açıkladığı anket sonuçlarında, tüm CHP'li belediye başkanlarının da oylarını artırdığı belirlendi.
Eskişehir'de "Bugün yapılacak bir yerel seçimde, aynı aday ve partiler seçime katılacak olsaydı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığında kime oy verirdiniz" sorusunun yöneltildiği vatandaşların yüzde 55,9'u Yılmaz Büyükerşen yanıtını verdi.
Bu rakam 2019 yılı yerel seçim sonuçları ile karşılaştırıldığında, Yılmaz Büyükerşen'in oy oranını yüzde 3,6 artırdığı görülüyor.
Yılmaz Büyükerşen 2019 seçimlerinde oyların yüzde 52,3'ünü alarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.






 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmet 5 Mayıs 2020 23:59

chp den milletvekili adayı olan kişinin yaptırmış olduğu anket ne kadar sağlıklı olabilir bu anketi kimlerle yaptırmıştır bu şirket ,size sormak istiyorum

2 8 Cevap Yaz
Alp 5 Mayıs 2020 15:36

Daha da artar umarım, Yılmaz hocasız bir Eskişehir düşünemiyorum.

15 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi