Eskişehir'de sokak hayvanlarını beslemek istedi, çenesini kırdılar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sokak hayvanlarını beslemek istedi, çenesini kırdılar!
A
a

Eskişehir’de sokak hayvanlarını beslemek için gittiği köyde kendisinden rahatsız olan mahalle sakinleri tarafından darp edilen hayvanseverin çenesinde kırıklar oluştu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı ilçesine bağlı Akpınar köyünde bazı noktalara mamalar koyarak sokak hayvanlarını besleyen gönüllü hayvansever Aysun Korkar ve yanındaki oğlu ile bir arkadaşı mahalle sakinlerinin saldırısına uğradı. Evlerinin önündeki arazide besleme yapılmasını istemeyen kişilerin köpeklere taş atmasıyla çıkan tartışma, hayvansever Korkar’ın çenesinde kırıkların oluştu darp olayına döndü. Aysun Korkar, yaşananları sosyal medyada paylaştığı video ile anlattı. Ardından ameliyata alınan Korkar, şuan konuşmakta zorluk çekiyor.

“Ben oraya gidemediğimde hayvanlar aç kalıyor”
Besleme yaptığı sırada mahalle sakinleriyle arasında çıkan tartışmada yaralanan Aysun Korkar, yaşanan olayı çektiği bir video ile anlattı. Gönüllü olarak sokak hayvanlarını beslediğini söyleyen Korkar, “Çok konuşamıyorum, çünkü çenemde üç dört yerde kırık var. Eskişehir Odunpazarı mevkii Akpınar köyünde besleme yaparken tanımadığım bir kişi gelip ‘burada besleme, yapma, sinek oluyor, sen neden burada besliyorsun’ diyerek hakarette bulundu. Daha sonra beslediğim köpeklere taş attı. İlk attığında tepki gösteremedim, ancak ikinci atışı hayvana gelince dayanamadım. Üzerine yürüdüm ve darp edildim, çenemden darbe aldım. Şu an ameliyata girmek üzereyim, çok üzgünüm. Bir sürü hayvanı kendi imkanlarımızla besliyoruz, fakat böyle insanlar çıkıyorlar ‘besleme yapamazsın’ diye. Bu hayvanların yavruları bile açlıktan ölmüştü orada. Ben 15 kilometre öteden gelip besleme yapıyorum. Devletin arazisi, onların bahçesi değil. Sokak hayvanları bunlar. Birazdan ameliyata gireceğim, çenemde üç yerden kırık var. Konuşamıyorum çünkü doktorlar konuşmamı istemiyor. Ben oraya gidemediğim gün onlar aç kalacaklar” ifadelerini kullandı.

Öte yandan darp ettiği iddia edilen vatandaşın olay öncesinde hayvanseverlerin yanına gelerek “Bu şekilde buraya atılan yemler var ya sinek, böcek yaptığı zaman bu mikropların verdiği zararı gelip karşılayacak mısın, biri hastalandığı zaman karşılayacak mısın” demesi bir cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülere yansırken, beslemeye karşı çıkan bir diğer vatandaşın ise “Abla sizin mahallenize, kapınızın önüne böyle bir şey yapılırsa bunu kabul eder misiniz, o kadar boş yer var, ama lütfen yapmayın” diye yakındığı görüldü.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Levent 14 Haziran 2021 12:53

Bahaneye bak, yahu senin oturduğun yer zaten köy köy.. Zaten köyde ahırların içinde oturuyon birde sinek böcek hesabı yapıyon

4 3 Cevap Yaz
Ümit 14 Haziran 2021 12:51

Bunların hangi zihniyetten olduğunu yazmaya gerek yok ! Bunlar hayvanlara bile düşman, kadın olduğuna bakmadan insanlara saldıran, cahil, eğitimsiz, laf anlamaz bir kitle. Eminim bu kadına en az 3 kişi saldırmışlardır. Çok delikanlılar ya; Her kavga ettiklerinde muhakkak 1 e 3, 1e 5 hatta 1 e 7 olarak saldırmakta bile beis görmezler.

2 5 Cevap Yaz
Necip K 14 Haziran 2021 12:44

Görgüsüz kırolara anlayacağı dilden konuşacaksın. Ablamıza geçmiş olsun

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi