Eskişehir'de rahatlığı "pes" dedirten soyguncu nihayet...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de rahatlığı "pes" dedirten soyguncu nihayet...
A
a

Eskişehir kent merkezinde geçen ay elektronik ürünler satan bir dükkana giren ve hırsızlık esnasında sigara molası vererek gösterdiği rahat tavırları ile 15 bin TL değerinde ürün çalan hırsızlarından biri yakalandı, diğeri ise henüz bulunamadı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi:
İstiklal mahallesi Reşadiye Esnafı Sokak üzerinde Halil Atalay’a ait elektrik dükkanına giren hırsızlardan biri yakalandı. Dükkana girerek yaklaşık 30 dakikada seçip beğendiği ürünleri poşete koyan hırsızların, soygun sırasında aralarında ettiği kavga ve verdiği sigara molası insanlara pes dedirtmişti. Yaşanan olayın ardından Halil Atalay’ın şikayeti üzerine olay yerine gelen polis, hırsızları yakalamak için çalışmalara başlatmıştı. Polis ekibince yapılan çalışma sonucunda iki şüpheliden sigara içen hırsız yakalandı. Şüpheli çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca yakalan hırsız, çaldığı ürünleri diğer hırsızın bir hurdacıya sattığını itiraf etti.
Çalınan ürünleri henüz geri alamayan Halil Atalay bir an önce diğer hırsızın yakalanmasını ve ürünlerinin bulunmasını istiyor. Polis ekibi ise, o hırsızı yakalamak için çalışmaları sürdürüyor.
Öte yandan yakalanan hırsızın daha önce de başka bir suçtan 18 yıl hapis yattığı ve pandemi döneminde cezaevinden yeni çıktığı da ortaya çıktı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi