Eskişehir'de o sözlere sert yanıt

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o sözlere sert yanıt
A
a

CHP İl Başkanı Recep Taşel’in AK Parti’de sahte üyelikler olduğuna ilişkin sözlerine yanıt veren AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, “Partimize üye kazandırmaya ilişkin kimseden akıl alacak değiliz. Kimsenin de eleştirilerine bakarak çalışmalarımızı durduracak değiliz” dedi

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz günlerde ES TV’de yayınlanan Söz Hakkı programının konuğu olan CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, Eskişehir’de kendilerine üyelik için başvuran çok sayıda kişinin AK Parti’nin üyesi çıktığını belirterek, “Bu durumda AK Parti’nin sahte üyelik yaptığını anlıyoruz” dedi. Taşel’in ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, “Partimize üye kazandırmaya ilişkin hamdolsun kimseden akıl alacak değiliz. Kimsenin de eleştirilerine bakarak çalışmalarımızı durduracak değiliz. AK Parti Eskişehir’de 100 binin üzerinde üyesiyle en büyük sivil toplum kuruluşudur. Arzu edenleri üyeliğe ilişkin gönüllere nasıl girilir, nasıl üye yapılır, nasıl çalışma yapıldığına ilişkin kısmı partiler olduğu kadar sivil toplum teşkilatlarına da ders olarak vermek isteriz” diye konuştu.

ESKİŞEHİR’DE 100 BİNİN ÜZERİNDE ÜYE
“Biz AK Parti olarak teşkilat kültüründen gelen Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde kurumsal bir teşkilat yapısına sahip bir teşkilatız” diyen Çalışkan, “Üyeliklerimiz gönül birliği sağladığımız hemşerilerimizden oluşuyor. Hamdolsun 100 binin üzerinde gönül birlikteliği sağladığımız hemşerilerimiz var. Sahada hemşerilerimizi hem gönlüne girmek hem de arzuları varsa üye yapmak adına çalışıyoruz. Bizim mahalle ziyaretlerimiz, cuma programlarımız, esnaf ziyaretlerimiz, taziye ziyaretlerimiz bunların hepsi çalışma bütünlüğümüz içinde farklı farklı dallar. Bunları yaparken aynı anda, aynı zamanda ve yine partimize ziyarete geldiklerinde hemşerilerimizin arzuları karşısında partimize üye yapıyoruz. Partimize üye kazandırmaya ilişkin hamdolsun kimseden akıl alacak değiliz. Kimsenin de eleştirilerine bakarak çalışmalarımızı durduracak değiliz. AK Parti Eskişehir’de 100 binin üzerinde üyesiyle en büyük sivil toplum kuruluşudur. Arzu edenleri üyeliğe ilişkin gönüllere nasıl girilir, nasıl üye yapılır, nasıl çalışma yapıldığına ilişkin kısmı partiler olduğu kadar sivil toplum teşkilatlarına da ders olarak vermek isteriz. Çünkü biz bu konuları kendi teşkilatımız içinde de eğitim çalışmalarımız içerisinde arkadaşlarımıza anlatırız” şeklinde konuştu.

GERÇEK İMZALARIYLA ÜYE YAPARIZ
Üye çalışmalarına hiç durmadan devam ettiklerini söyleyen Çalışkan, “Yoğun bir üyeye sahibiz. Onların hepsinin gönlüne giriyoruz. Bizim 100 binin üzerinde üyemiz olduğu halde işte bir tane, iki tane, üç tane üyeye ilişkin çabaları olan üye kazandırmakta AK Parti ile hiçbir zaman yarışamayanlara söyleyeceğimiz bir şey yok. Bunlar laf ola beri gele. Günü kurtarmaya dönük, siyasetin o gün ki algısını değiştirmeye yönelik eylemler. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kimin bizim için ne dediğinin önemi yok. Ama üye nasıl kazanılaıra ilişkin endişesi, üye kazandırmaya ilişkin zorluğu olanlar varsa biz bunun nasıl yapıldığını arkadaşlarımıza anlatırız. Üyelerimizin hepsini gerçek imzalarıyla üye yaparız ki AK Parti kendisinin geçmişten gelen kültüründe bunu yapmaya devam ediyor. Üye çalışmalarımız hiç durmadan devam ediyor” dedi.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi