Eskişehir'de o oda başkanı da koronavirüse yakalandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o oda başkanı da koronavirüse yakalandı
A
a

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara da Covid-19 testinin pozitif sonuçlandığını duyurdu

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de koronavirüs vakaları artışını sürdürürken, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara da Covid-19 testinin pozitif sonuçlandığını duyurdu.
Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Eskişehir Berberler Kuaförler, Güzellik ve dövmecilik salonu işletmeleri esnaf ve sanatkarlar odası yönetim kurulu başkanı sayın Fethi Özkara'nın bazı belirtileri üzerine 26/10/2020 tarihinde yaptırdığı Covıd-19 testi pozitif çıkmıştır. Başkan Özkara'nın sağlık durumu iyi durumdadır ve evinde istirahat etmektedir. Sayın Özkara, belirtileri sona erene kadar ve Covıd-19 testi negatif çıkana kadar evinde karantinada olmaya devam edecektir. Üyelerimiz başta olmak üzere kamuoyuna önemle duyurulur.”



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hayirlisi 29 Ekim 2020 20:02

Tek derdimiz kuaförler değil Eskişehirde günde 1000 vaka çıkıyor insanlar hala maske takmıyor. Okullar açıldı bulaş çoğaldı. Vürüs yok gibi hareket ediyor insanlar.

0 1 Cevap Yaz
yazık 29 Ekim 2020 15:30

göstere göstere ana cadde üzerindeki berber ve kuaförler tek kullanımlık malzeme kullanmıyor. bir tane gören uyaran ceza veren yok. insanların sağlığını tehlikeye atmak pahasına göz yumuluyor. gerçekten yazık

0 2 Cevap Yaz
. 29 Ekim 2020 10:52

berber ve kuaförler yalnızcca denetim zamanlarında tek kullanımlık malzeme kullanmakta olup diğer zamanlarda hiçbirşey yokmuş gibi havlu ve örtüleri defalarca kullanmaktadırlar.

0 3 Cevap Yaz
Çifteler li 28 Ekim 2020 22:05

Berberler kuaforler herkes madkesiz

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi