Eskişehir'de o mahallelerde su kesintisi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o mahallelerde su kesintisi!
A
a

Eskişehir'de Tepebaşı ilçesinde Batıkent, Odunpazarı ilçesinde Yenikent ve Sivrihisar ilçesinde Yunusemre mahallelerinde su kesintisi yaşanıyor.

Sütiş Eskişehir

ESKİ'den yapılan duyuruda, "Tepebaşı İlçesi Batıkent Mahallesinde Basınç Yetersizliği nedeniyle mahallenin bir kısmında saat 23:00 dan/den itibaren su kesintisi yaşanmaktadır" denildi. 

Yine bir diğer kesinti duyurusunda da, "Odunpazarı İlçesi Yenikent Mahallesinde Basınç Yetersizliği nedeniyle mahallenin bir kısmında 14.08.2021 tarihinde saat 00:00 dan/den itibaren su kesintisi yaşanmaktadır" denildi. 

Ayrıca, Sivrihisar İlçesi Yunusemre Mahallesi'nde de OEDAŞ'tan kaynaklı elektrik kesintisi nedeniyle akşam dün gece saat 20.00'den bu yana su kesintisi yaşandığı ifade edildi. Yunusemre Mahallesi'ne gece saatlerinde su verilmesine başlandığı belirtildi. 

Yenikent'te saat 03.00'ten itibaren su verilmeye başladı 

ESKİ'den daha sora yapılan duyuruda, Yenikent Mahallesi'nde gece saat 03.00'dan itibaren yeniden su verilmesine başlandığı belirtildi. 

Batıkent'te su kesintisi sürüyor 

Medyamidas'ın haberine göre, bugün sabah saat 10.00 itibariyle Batıkent Mahallesi'nin büyük bölümünde su kesintisinin devam ettiği ifade ediliyor.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi