Eskişehir'de o koltuğun sahibi belli oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o koltuğun sahibi belli oldu!
A
a

Eskişehir'de kurulu TÜLOMSAŞ, Sakarya'da kurulu TÜVASAŞ ve Sivas'ta kurulu TÜDEMSAŞ'ın Cumhurbaşkanlığı Kararnmesi ile birleştirilmesiyle oluşturulan TÜRASAŞ'ın Eskişehir Bölge Müdürü belli oldu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

TÜLOMSAŞ'ın Sakarya'daki TÜVASAŞ ve Sivas'taki TÜDEMSAŞ ile birleştirilmesine karar verilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile TÜRASAŞ kurulmuştu. TÜRASAŞ'ın Eskişehir Bölge Müdürü belli oldu.

Eskişehir Demiryol-İş Sendikası'nın yaptığı açıklamaya göre, Bülent Toksavul TÜRARAŞ'ın Eskişehir Bölge Müdürü olarak atandı. 

Bülent Toksavul kimdir?

Bülent Toksavul, Eskişehir'de lise öğrenimini Demiryolu Meslek Lisesi, Cer Bölümünde ve yüksek öğrenimini Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı. Bülent Toksavul, TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü'nde 1984-2012 yılları arasında mühendis, teknik şef, baş mühendis, şube müdürü ve 2012 senesinde de Lokomotif Fabrika Müdürü olarak görev yaptı. 2019 senesinden bu yana, TÜLOMSAŞ'ta Kalite Kontrol Dairesi Başkanlığı yapan Toksavul, evli ve iki çocuk babasıdır. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Seçkin Kazak 15 Ağustos 2020 23:44

Eskişehir imize hayırlı olsun

0 0 Cevap Yaz
Es esli 15 Ağustos 2020 15:41

Şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli en düzgün mert ve çalışkan insan Bülent toksavul bu ülkenin senin gibi insanlara ihtiyacı var

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi