Eskişehir'de o cadde trafiğe kapatılacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o cadde trafiğe kapatılacak!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre Gaffar Okkan Caddesi 30 Ocak günü trafiğe kapatılacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tramvay hattı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tramvay hattı çalışması nedeniyle Gaffar Okkan Caddesi 30 Ocak 2019 Çarşamba günü trafiğe kapatılacak.

İşte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Gaffar Okkan Caddesi 30 Ocak 2019 Çarşamba günü trafiğe kapatılıyor. Tramvay hattı uzatma çalışmaları kapsamında ESKİ Genel Müdürlüğünce yapılacak alt yapı çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak cadde ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmalarını belirtildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ekrem 29 Ocak 2019 08:41

Ne Aydın Arat ne Selami Vardar mış arkadaş. Çivi çakmadan efsane yapıldılar. Yoldan belediye otobüsü geçmeyince İmar planında değişiklik yap. O dönemde neredeyse bedava olan istimlak işlerini yap, ödemeleri de “yaz tahtaya al haftaya”. Neymiş yol genişletmiş. Bırakın bu romantik nostaljiyi kardeşim. Onun yerine Ersen ve Dadaşlar dinleyin. Daha iyi motive eder.

6 1 Cevap Yaz
Sermaye 28 Ocak 2019 17:29

Aydın arat, Selami Vardar büyük caddeler açtı, yılmaz Büyükerşen de bu caddelerden tramvay geçirdi. Hazır yolun üzerinde plan çiz ve Ray döşe. İstimlak yapıp yol aç yap ama hayır. O iş zor.

4 6 Cevap Yaz
Vural 28 Ocak 2019 16:13

kapata kapata eskişehirde yol kalmadı.

9 11 Cevap Yaz
YOL

dün ak parti seçim bürosu açarken yol kapattı. geçen volkan doğan adaylığını açıklarken yol kapattı. en azından büyükşehir icraat için yol kapatıyor. ak partililer gibi keyfi değil ;)

11 13
Eses

Siz gelince uzay yolu acicaniz sanki de baksam baksam kapanan yolu kullanmiyorsunuzdur laf olsun diye konusuyonuz bi de yapilan zamlara hayat pagliligina yorum yapsaniz bi gorsek

4 6
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi