Eskişehir'de koronavirüs pik noktasına ulaştı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de koronavirüs pik noktasına ulaştı!
A
a

Eskişehir koronavirüs verilerine göre salgının beşinci haftasında tepe noktasına ulaştı, ardından salgın kentimizde düşüşe geçti...

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün Bilim Kurulu Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Eskişehir ile ilgili açıklama yapan Koca, salgının beşinci haftasında tepe noktasına ulaştığını ifade etti.

Sağlık Bakanı Koca, "13 ilimizde en yüksek haftalık vaka sayılarına son 1 ay içinde veya yeni ulaşılmaktadır. Yeni vakalar belli illerde yoğunlaşmaktadır. Anadolu'da birinci dalga halen devam ediyor." dedi.



Bakan Koca, "Anadolu’daki illerimizin bu piki daha tamamlamadığını gösteren, Eskişehir, Sakarya ve Ankara gibi bu piki tamamlamadığını, yeni yeni pik dalgasına ulaştığını görmüş oluyoruz. İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir'de 5. haftada piki yaptığını görüyoruz. 14. haftada Hakkari ve Kütahya. Trabzon 6. haftada, Kayseri 7. haftada, diğer illerimizde 14., 15., 16. ve 17. haftalarda piki oluşturma döneminde olduğunu görüyoruz. 13 ilimizde en yüksek haftalık vaka sayılarına son 1 ay içinde veya yeni ulaşılmaktadır. Yeni vakalar belli illerde yoğunlaşmaktadır. Anadolu'da birinci dalga halen devam ediyor." ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aslı 10 Temmuz 2020 08:59

Nasıl düşüşe geçti yalan.Daha da yükseldi şu an şehir hastanesi dolu.gelenler yunus emre hastanesine sevk.Hatta 2.dalga başladı

1 4 Cevap Yaz
Seko

Sıyırmakta üstünüze yok! Eskişehirde yoğunbakımda ve entübe hasta yok şehir hastanesi doluymuş,salla yersen

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi