Eskişehir'de korkunç kaza! Otomobil ikiye bölündü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de korkunç kaza! Otomobil ikiye bölündü
A
a

Eskişehir'de, bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir'de, bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre; olay 75. Yıl Mahallesi Selami Vardar Caddesi'nde yaşandı. Akşam saatlerinde Mesut Güçsüz idaresindeki 06 VN 688 plakalı Volkswagen marka otomobil ile seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tramvay yolunda elektrik akımını sağlayan kataner direğine çarptı. Kazada, ağır yaralanan Güçsüz, olay yerine gelen 112 Acil Servis sağlık ekiplerince kaldırıldığı Eskişehir Şehir Hastanesinde yapılan müdahalelere yanıt vermeyerek hayatını kaybetti.
Öte yandan kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ayhan 30 Ağustos 2020 13:08

Burada yaşanan 2. Kaza. Bu yolda o direklerin konuluş biçimin de sıkıntı var. Bir keresinde ben de çarpacaktim. Direkler farkedilmiyor.

0 3 Cevap Yaz
direk

direkler araçların çarpamayacağı yükseklite olmalı, hatta ben araba kullanıyosam hiç bir şey önümde engel olmamalı.ha bu olyomu tabiki siz (re) seniz

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi