Eskişehir'de konser coşkusu sürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de konser coşkusu sürüyor
A
a

Tepebaşı Belediyesi’nin bu yıl 12.’sini düzenlediği Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında gerçekleşen konser programları vatandaşların yoğun katılımı ile devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu ile birlikte konserler de hız kesmeden devam ediyor.

Sempozyum alanında sanatçıların eserleri şekillenmeye başlarken, akşam saatlerinde düzenlenen konserler de Eskişehirli müzikseverlerden yoğun ilgi görüyor. Eti Eski Fabrika alanında devam eden sempozyum kapsamında bu kez Mesut Girgin sahne aldı. Konseri dinlemeye gelen vatandaşlara birbirinden güzel şarkılar seslendiren Girgin’e, alanı dolduran Eskişehirliler de eşlik etti.

Yaklaşık 2 saat boyunca devam eden konser, hep bir ağızdan söylenen İzmir Marşı ile son buldu. Sempozyum kapsamında ücretsiz olarak gerçekleştirilen konser programları, 6 Eylül Perşembe günü saat 20.30’da başlayacak Hira konseri ile devam edecek. Ayrıca alanda sanatçıların çalışmaları, sergiler ve yerel üreticilerin stantları gün boyu ziyaret edilebilecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi