Eskişehir'de isyan ettiren trafik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de isyan ettiren trafik
A
a

Eskişehir'in işlek caddelerinde oluşan bayram trafiği, hem yağmurdan ıslanan vatandaşlara hem de trafikteki araç sürücülerine zor anlar yaşattı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in işlek caddelerinde oluşan bayram trafiği, hem yağmurdan ıslanan vatandaşlara hem de trafikteki araç sürücülerine zor anlar yaşattı.
Ramazan Bayramı nedeniyle il dışından Eskişehir’e gelen vatandaşların sayısı, memleketlerine giden üniversite öğrencilerinin yokluğunu aratmadı. Dün akşam saatlerine doğru Yenibağlar Mahallesi’nde oluşan yoğun trafik, kırmızı ışıkların yanmasıyla beraber adeta Üniversite Caddesi’nde uzun bir korteje sebep oldu. Şiddetini artıran yağmur ve yükselen korna sesleri hem araç sahiplerine hem de yoldan geçen yayalara zor anlar yaşattı. Eskişehir'deki trafik sorununun sürekli yaşandığını belirten vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
cemal yıldız 5 Mayıs 2022 09:12

Küçük bir kentte sıkışık bir nüfus ve her üç kişinin bir aracı olunca haliyle çözüm bulmak oldukça güçleşiyor. Sokak ve caddelerde sıra sıra park etmiş araçlar yolun bir şeridi kullanılamaz hale getirmiştir. Bu kenti Eskişehirli'nin otomobil merakı trafiği içinden çıkılmaz hale getirmiştir. Bunun sebebi vatandaşın kendisidir.

2 2 Cevap Yaz
Ahmet 4 Mayıs 2022 23:03

Neden isyan ediyorsunuz seçtiğimiz insanlar yasaklar koyarak çözüm bulurlar Avrupalı olmak böyle gerektirir

0 4 Cevap Yaz
Ders Almıyoruz 4 Mayıs 2022 12:21

Meteoroloji günlerdir uyardı. Bayramda yoğun sağanak yağış olduğunu, bu uyarılara kulak asmadan bildiğini okuyanlar arabasıyla sağanak yağışa yakalandı. Nasıl bir memlekettir kimse uyarilara kulak asmıyor. Sonrada ağlanıyor. İstanbulda yoğun kar yağmadan evvel bile uzun yola çıkmayın diye uyardılar, sonrada karda mahsur kalınca feryat figan ettiler. Bazıları hiç ders almıyor.

4 10 Cevap Yaz
Ceyhun 26 4 Mayıs 2022 12:14

Bizim milletin ayrani yoktur içmeye arabayla gider her yere. Kimse lüksünden geri kalmıyor,  Eeee ne yapalım yani ? Dün o kadar yağışa, doluya rağmen bu trafik oluyorsa millette para var demektir. Herkes bi şeylerin kuyruğuna giriyor, bu kadar kuyruklara girip, sonrada girdiği kuyruktan şikayet etmek nasıl bir tutarsızlıktır ?

3 13 Cevap Yaz
Cengiz alanönü 4 Mayıs 2022 12:04

Araç ne kadar çok olursa trafik o kadar çok olur, ne kadar araç az olur o kadar trafik az olur. Ağlayip sızlanmaya, isyan etmeye gerek yok

2 6 Cevap Yaz
Ergün

Doğrusun cengiz kardeş, Büyükerşen arabaları kaldırsın trafik sorununda bitsin...

6 6
Cengiz alanönü

Ergün kardeş dalga mı geçiyon adam mı seçiyon ? Anlamadım. Ama sen benim ne demek istediğimi anlayıpta başka yere çekme. Büyükerşen ne alaka?

0 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi