Eskişehir'de herkesi şaşırtmıştı! Kimliği belirsiz kişiler...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de herkesi şaşırtmıştı! Kimliği belirsiz kişiler...
A
a

Eskişehir’de 2 sokağın geçtiği arazisini çitle çeviren ve 1 sokağı ortadan ikiye bölerek kullanıma kapatan mülk sahibinin çektirdiği tel örgüler, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce söküldü.

Sütiş Eskişehir
Vişnelik Mahallesi'nde Çarşamba Pazarı'nın kurulduğu sokak olan Tuncay Sokak ve Kanal Sokak arsa sahibi tarafından tel örgülerle kapatılmıştı. Mahalle sakinlerinin iddiasına göre belediye ile arsa sahibi arasında yıllardır süren anlaşmazlık, bu sonucu doğurmuştu.

Tel örgü kimliği belirsiz kişilerce gece saatlerinde söküldü
Çevrede ikamet eden bazı vatandaşlar duruma tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise gördüğü manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşamıştı. Dün öğle saatlerinde çekilen tel örgü, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce söküldü. Tel örgülerin çekildiği destek demirlerinin ise kaynak noktalarından koparıldığı anlaşıldı. Teli söken şahısların kimliğini araştıran arazi sahiplerinin çevredeki güvenlik kameralarını inceledikleri öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Herkes görevini yapsın 30 Nisan 2022 15:22

Hırsızlar artık aramızda dolaşıyorlar. TABİ ŞİMDİ HERKESİN ALNINDA HIRSIZ YAZMIYOR Kİ AYIRT EDEBİLESİN.. EN DENEYİMİ AZ HIRSIZ BİLE ARTIK 30 TANE SUÇ KAYDI VARKEN ARAMIZDA DOLAŞIYOR. DÜŞÜNÜN ARTIK ONLARCA HIRSIZ DOĞRU DÜZGÜN CEZA BİLE ALMIYOR, SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA.. BİRİLERİ YAPMASI GEREKEN İŞİ, SİYASİLERİN HAKKI KORUNURKEN ADETA SİPER EDİYORLAR KENDİLERİNİ, VATANDAŞI BU KADAR HIRSIZLA BAŞBAŞA BIRAKIYORLAR.

0 1 Cevap Yaz
Özer 30 Nisan 2022 14:58

Hırsızlar aramızda elini kolunu sallayarak dolaşıyor. Ya ne olacaģıdı ?

0 3 Cevap Yaz
Cengiz alanönü 30 Nisan 2022 14:55

Bizim mahallede, alanönüde yıkılma tehlikesi olan binanın önüne, tek sıra halinde çekilen demirleri bile yarım saatte gündüz vakti çaldılar. Çalan çalana, götüren götürene.. Şehirde hırsız sayısı arttı, para edeceğeni bilseler adamı bile götürürler, çalarlar...

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi