Eskişehir'de hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de hafta sonu hava durumu nasıl olacak?
A
a

Eskişehir'e Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta sonu uyarısı geldi. Eskişehir'de haftasonu hava durumu nasıl olacak? Eskişehir hava durumu tahminleri neyi gösteriyor? 

Sütiş Eskişehir
Eskişehir için Meteoroloji’den yağış uyarısı geldi. Son tahminlere göre yağışlı günler geliyor. Özellikle önümüzdeki haftasonu pazar günü tüm yurtta yağış beklentisi var. Eskişehir hava durumu  bilgileri haberimizde...

Meteoloji Genel Müdürlüğü'nün Twitter hesabından paylaşılan mesajda, “Hava sıcaklığı; önemli bir değişiklik olmayacak, Doğu bölgeler ile Karadeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek, hafta sonu iç ve batı kesimlerde azalacak” denildi.

Eskişehir hava durumu

Eskişehir'de hava durumunda da tahminler tüm yurttaki gibi yağışlı havayı gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre haftasonu yağışlı hava etkili olacak. Cumartesi günü bazı kesimlerde görüşlecek olan yağış özellikle pazar günü etkisini artıracak ve gökgürültülü sağanak yağış olarak görülecek. 28 derece civarında ölçülen hava sıcaklığı da pazar gününden itibaren 6-8 derece civarında düşüş gösterecek. Eskişehir'de yağışlı hava haftaiçi  de etkisini sürdürecek.

eskişehir hava durumu

Meteoroloji’nin internet sitesinde ise şu bilgiler yer aldı:

Doğu Bölgelerimizde önümüzdeki bir hafta boyunca mevzi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor

Yurdumuzun özellikle doğu bölgelerinde (Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Doğu Akdeniz’in iç kesimleri), yer seviyesinde sıcak hava ile atmosferin üst seviyelerinde soğuk hava bulunmasından dolayı meydana gelmesi beklenen ve halk arasında kırkikindi yağışları olarak isimlendirilen, öğleden sonraları görülecek mevzi sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki kararsızlık yağışlarının etkili olacağı tahmin ediliyor.

yurtta hava durumu
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi