Eskişehir'de fiyatlar zamlandı, bugünden itibaren...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de fiyatlar zamlandı, bugünden itibaren...
A
a

EPDK'nın, akaryakıt sektöründe geçerli olmak üzere 18 Mart 2021'de başlattığı tavan fiyat uygulamasında benzin ve motorine zam yapıldı.

Sütiş Eskişehir
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK),18 Mart 2021 tarihinde, akaryakıt fiyatlarındaki haksız kar artışı nedeniyle tavan fiyat uygulanması başlatma kararını almıştı. EPDK tarafından açıklamada, tüketicileri korumak, sektörün sürdürülebilir ve rekabetçi yapısını devam ettirebilmek ve ortaya çıkan "kar oyunlarının" tekrarlanmaması amacıyla tavan fiyat uygulanması kararı alındığı açıklankış, bu çerçevede il bazında benzin ve motorinin fiyatları kurumun internet sitesinde yayımlanmıştı. Tavan fiyat uygulamasında belirlenen rakamlara bugünden itibaren zam geldi. Bazı illerde benzinin litre fiyatına 3 kuruşa kadar zam gelirken bazı illerde ise değişiklik yapılmadı. Aynı şekilde motorinin litre fiyatına gelen zam da bazı illerde 3 kuruşu buldu. Tavan fiyat uygulaması 2 ay geçerli olacak.

81 ilin bugünden itibaren geçerli olan güncel fiyat listesi EPDK’nın internet sitesinden yayımlandı. Yayımlanan listeye göre, Eskişehir'de benzinin litre fiyatı 7,12 olurken, motorinin litre fiyatı 6,48 olarak belirlendi.

İşte güncel liste:


Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi