Eskişehir'de duyarsız sürücü ambulansa yol vermeyince...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de duyarsız sürücü ambulansa yol vermeyince...
A
a

Eskişehir’de kimliği bilinmeyen duyarsız bir sürücü sokak girişine aracını park ettiği için hastaya yetişmeye çalışan ambulans yoldan geçemedi.   

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Odunpazarı İlçesi Arifiye Mahallesi Sencer Sokak’ta duyarsız bir sürücü Taşbaşı Sokak’ın girişine aracını park etti. Fenalık geçiren bir hastaya ulaşmaya çalışan ambulans yaklaşık 5 dakika boyunca aracın çekilmesini bekledi. Hem ambulansın hem de diğer araçların geçmesine engel olan duyarsız araç sahibi sebebiyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Araç sahibinin gelmesi için siren çalan ambulansın sesini duyan civardaki vatandaşlar ve Çevik Kuvvet ekipleri aracın yanına geldi. Tam Çevik Kuvvet’in geldiği sırada kimliği bilinmeyen duyarsız araç sahibi koşarak geldi ve aracıyla birlikte oradan uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlar ‘Bu nasıl rezilliktir, oraya park mı yapılır’ diyerek olaya tepki gösterdiler. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 30 Aralık 2022 23:19

Kaç defa şahit olduk balık alıp gitti ambulans cilar

2 0 Cevap Yaz
Eses 30 Aralık 2022 19:45

Sözle tepki yetmez. Cezayı yemesi lazım.

0 2 Cevap Yaz
Osman 30 Aralık 2022 19:43

Trafik cezasi yazilmismi? Onu da habere koysaydiniz!

0 2 Cevap Yaz
Hacı 30 Aralık 2022 19:38

İşte Eskişehirin trafiğini felç edenler bunun gibi sürücülerdir. Eskişehirde trafik sorununun ana sebebi işte bu gibi trafik bilinci olmayan, bencil, işine geldiği gibi davranan, arabam var her zaman haklıyım diyen bu tiplerdir. Bu ne rahatlık böyle??? Tabi böylelerine göz açtırmaması gereken belediye trafik zabıtasıda en az bu tip sürücüler kadar sorumlu ve suçludur. Meydanı boş bulan at koşturuyor....

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi