Eskişehir'de dev fuhuş operasyonu! 15 gözaltı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de dev fuhuş operasyonu! 15 gözaltı!
A
a

Eskişehir'de, "Fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve yer temin" ettikleri iddiası ile yakalanan 15 şüpheliden 10'u tutuklanırken 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de, "Fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve yer temin" ettikleri iddiası ile yakalanan 15 şüpheliden 10'u tutuklanırken 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre; Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda Eskişehir, Ankara ve Yalova'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 'Fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve yer temin' ettikleri öne sürülen 15 şüpheli saklandıkları eve iş yerlerinde yakalanarak gözaltına alındı.
Öte yandan emniyetteki işlemlerinin akabinde adliyeye sevk edilen 15 şüpheliden 10'u tutuklanırken, 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ulaş 9 Temmuz 2020 12:45

Apartları yapanlar,alanlar ,satanlar ve kiraya verenler ......sizler körmüsünüz,sağırmısınız.Kardeşim bir daire 3-5 saatliğine neden kiralanıyor.Kiralayanların niyetini anlamıyormusunuz.Devlet bu tür yerelere izin vermesin.Kısa süreli kiralama yasaklansın.

0 1 Cevap Yaz
Davut 8 Temmuz 2020 15:06

Apartları saatlik kiraya verenler emlakçılar.Gözlerine para hırsı bürümüş.Her şeyi göz yumarlar.

0 6 Cevap Yaz
Hakan 8 Temmuz 2020 15:05

Paraya ihtiyaçım olsa da evimi 1 günlük 3-5 saatlik kiraya vermem.Çünkü niyet biliniyor.Oteller ne güne duruyor.Konaklama ihtiyaçı için her bütçeye göre otel var.

0 5 Cevap Yaz
Yasaklayın 8 Temmuz 2020 15:01

Günlük apartları yasaklayın.Günlük apartları kiralayanlar konaklama amaçının dışında kullanılıyor çoğunlukla. Buraları kiraya verenlerde biliyor.ama üç kuruş fazla kazanmak için görmezden geliyor.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi