Eskişehir'de daha satılmadan işgale başlıyorlar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de daha satılmadan işgale başlıyorlar!
A
a

Caddelerin ve sokakların genel olarak dar olduğu Eskişehir’de kuryelerin ve satış amaçlı duran motosikletlerin yolları, kaldırımları işgali tepkilere sebep oluyor. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de sayıları gittikçe artan motosikletler, vatandaşın muzdarip olduğu park sorununun yer yer daha da artmasına sebep oluyor. Yenibağlar ve Eskibağlar mahallelerinde art arda bulunan yiyecek dükkânlarının moto kuryelerin araçları kaldırımları ve sokakları daraltıyor Cengiz Topel Caddesi üzerinde ise, satış amaçlı motosikletlerin yol kenarlarına uzun mesafeler boyunca konulması, park ücreti ödeyerek durması mümkün olan alanları kapatıyor.  
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es esli 30 Kasım 2022 21:38

CHP'li belediyelerin para tuzağı bunlar iyi günler daha

8 6 Cevap Yaz
Aydın Köroğlu 30 Kasım 2022 19:16

Belediyeler asfalt döke döke bina altındaki garaş ve sğınakların girişleri tıkandl.Geçenlerde Hacıalibey ve mustafa kemal paşa mahallesinde bir işim vardı.Yarım metre arayla dikilen taşlara takıldım. Düştüm diz kapağım ezilmiş.Bir haftadır yatıyorum.Burada okullar var,Gözleri az gören veya görmeyenler,çoçuklar şakalaşırken düşseler,beyin travması geçirir.Ömer ağa mahallesinde zemin katlara yağmur yağınca su giriyor. Dilekçe verdik.Bina yağmur suları çatıdan iniş boruları alt yapıya bağlanması mecburiyeti yokmuş.Bütün sular sokakta. Ana yoldan hem tanvay hemde gidiş geliş yolu yapmışlar.Be özürlüler.Gidiş var tranvay var.Dönüşü başka yöne verse.Akıllı.Tranvaydan inen dalgın veya çocuk direk bir araba altına girer.Yazık yazık.

2 0 Cevap Yaz
Salih 30 Kasım 2022 14:33

Belediye teşhir için konulan motorların işgal ettiği park yerlerinin ücretini her gün tıkır tıkır alıyor

0 11 Cevap Yaz
NAİL AKBULUT 30 Kasım 2022 13:16

Tüm görevliler görevlerini yapsa bu dünya daha yaşanır olur.

1 17 Cevap Yaz
Hong Kong 30 Kasım 2022 12:30

Belediye çok yüz vermiş veya bu cesaret bu esnafa nerden geliyor?

3 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi