Eskişehir'de bir bürokrat daha koronavirüse yakalandı! Son dakika

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bir bürokrat daha koronavirüse yakalandı! Son dakika
A
a

Eskişehir'de Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Teyfik Duman'ın ardından Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz'da da koronavirüs tespit edildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika gelişmesi: Eskişehir'de koronavirüs vaka sayısı artarken, geçtiğimiz gün Eskişehir Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Teyfik Duman'ın da Covid-19 testinin pozitif sonuçlandığı ve bu yüzden hastaneden gözlem altına alındığı açıklanmıştı.
Ayrıca Dr. Duman ile bu süreçte görüşmüş olan kişilere de test yapılacağı belirtilmişti. Bugün ES TV'de canlı yayınlanan Vaziyet programında Ali Baş'ın yaptığı açıklamaya göre, bu isimlerden biri olan Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz'ın da coronavirüs testinin pozitif sonuçlandı.

Üst düzey bürokratlar gözlem altında
2018 yılında Tepebaşı Kaymakamı olarak görevlendirilen Dr. Erdinç Yılmaz'ın da koronavirüse yakalanmasının ardından, özellikle Eskişehir'in üst düzey bürokratları için alarma geçildi. Kimi bürokratların gözlem altına alındığı, konuyla ilgili bir toplantı yapıldığı öğrenilirken, Kaymakam Yılmaz ile görüşmüş olanlara da test yapılacağı tahmin ediliyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi