Eskişehir'de bina çöktü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bina çöktü!
A
a

Eskişehir'de yıkım çalışması yapılan 5 katlı bina, çalışmalar esnasında büyük bir gürültü ile çöktü, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de uzun süreden beri boş halde bulunan 5 katlı bina, yıkım çalışmaları sırasında  büyük bir gürültüyle çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. 
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Alanönü Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde saat 12.30 sıralarında yıkılmak için boşaltılmış olan 5 katlı eski öğrenci yurdu binasının büyük bir bölümü aniden çöktü. Büyük bir gürültüyle çöken bina nedeniyle cadde üzerindeki vatandaşlar büyük panik yaşadı.
Kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan ve yıkım çalışmasın başlatıldığı binanın boş olması sebebiyle olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Uzun süreden beri boş halde duran binanın çökmesinin ardından vatandaşlar durumu zabıta ve polise bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Odunpazarı Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çöken binanın etrafına gerekli güvenlik şeridinin çekilmesi için yıkımı üstlenen firma görevlilerine uyarıda bulundu.
Boş binanın yıkılması için çalışmalar yapıldığını belirten mahalle sakinleri, “Eski öğrenci yurdu bir süre önce kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesi için boşaltılmıştı. Müteahhit gelerek yıkım çalışmasına başladı. Binanın bir bölümü aniden çöktü. Allahtan içeride ve çevresinde kimse yoktu” dedi. Çöken bina etrafında gün boyu enkaz kaldırma çalışması yapıldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi