Eskişehir'de bayramın gözdesi Odunpazarı Evleri oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bayramın gözdesi Odunpazarı Evleri oldu
A
a

Ramazan Bayramı 12 Nisan itibariyle geride kaldı ancak 9 günlük bayram tatili hala devam ediyor. Tatilin son günlerini değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı turistler ise Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan Tarihi Odunpazarı Evleri’ne akın etti.

Sütiş Eskişehir
Ramazan Bayramı 12 Nisan itibariyle geride kaldı ancak 9 günlük bayram tatili hala devam ediyor. Tatilin son günlerini değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı turistler ise Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan Tarihi Odunpazarı Evleri’ne akın etti. Hava sıcaklıklarının da yüksek olmasıyla bölgede yoğunluk oluşturan turistler esnafın da yüzünü güldürdü.

Geçtiğimiz yıllarda restore edilerek turizme kazandırılan ve bünyesinde pek çok müze, kapalı çarşı, restoran ve kafe barındıran Tarihi Odunpazarı Evleri, bu bayram da turistlerin gözdesi oldu. Ankara’dan İzmir’e hatta dış ülkelerden bile pek çok turist ağırlayan bölge, rengarenk görüntülere ev sahipliği yaptı. Eskişehir’i çok beğendiğini ifade eden vatandaşlar ise bayram sonrası tekrar gelmek istediklerini de dile getirdi. Hediyelik eşya dükkanlarından sevdiklerine hediyeler alan pek çok turist esnafın da yüzünü güldürdü. Vatandaşlar, rengarenk Odunpazarı Evleri önünde hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.
 
Kaynak : MUHABİR - SÜMEYRA BALCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi