Eskişehir'de başvuru kuyruğu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de başvuru kuyruğu
A
a

TOKİ projesi kapsamında Eskişehir'de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar dün banka şubesi önünde kuyruk oluşturdu

Sütiş Eskişehir
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Eskişehir’de yapacağı bin dairelik konutlar için düğmeye bastı. TOKİ’nin sosyal konut projesi kapsamında ev sahibi olmak isteyenler, ilgili banka şubesi önünde uzun kayıt kuyruğu oluşturdu.
Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar dün sabah erken saatlerde Halk Bankası şubesi önünde toplanmaya başladı. Kayıtlar sırasında 2+1 konutlar için 500 lira, 3+1 konutlar içinde vatandaştan bin lira ücret alınacak.
Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Eskişehir’de Tepebaşı ilçesi Zincirlikuyu Mahallesi ile Odunpazarı ilçesi Mamuca Mahallesi’nde daha önceden belirlenen alana TOKİ tarafından konut yapılacak. Toplam bin konuttan 500 adedinin yapılacağı Zincirlikuyu konutları için kayıtların dünden itibaren başladığı öğrenildi.
Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar dün sabah erken saatlerde Cumhuriyet Mahallesi Dinçel Sokak üzerindeki Halk Bankası şubesi önünde toplanmaya başladı. Kayıtlar sırasında 2+1 konutlar için 500 lira, 3+1 konutlar içinde vatandaştan bin lira ücret alınacak.

BAKAN 25 BİN BAŞVURU AÇIKLAMASI YAPMIŞTI
Geçtiğimiz hafta sonu bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir2e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Projenin başladığı ilk 3 günde konutlar için başvuru sayısının 25 binin üzerine çıktığını söylemişti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi