Eskişehir'de akıl almaz rahatlık...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de akıl almaz rahatlık...
A
a

3. Lig’e düşen Eskişehirspor 27 Mayıs’ta kongreye gidecek. Şehirde ‘Ne de olsa kulüp sahipsiz bırakılmaz’ düşüncesi hakim olmuş durumda. Ancak transfer kapalı, kulüpte para yok ve yönetim zor durumda

Sütiş Eskişehir
Herkesteki bu rahatlık yönetimi ise rahatsız etmiş durumda. Eğer Es Es’i kurtaracak projeler olmaz ve kulübe destek verilmezse Eskişehirspor 3. Lig’de yine yaşam mücadelesi verir.

Sezon değerlendirmesi yapacak
27 Mayıs’ta kongreye gidecek olan Eskişehirspor’da Başkan Mehmet Şimşek bugün bir basın açıklaması yapacak. 2021-2022 sezonunu küme düşerek tamamlayan Eskişehirspor’da sezon değerlendirmesi yapacak olan Şimşek yaşanan zorluklardan bahsedecek. Ayrıca takımda boşa çıkma ihtimali olan ve gelecekleri merak edilen futbolcular hakkında ise Şimşek bu toplantıda kamuoyunu bilgilendirecek.

Kongre öncesi açıklama
Başkan Mehmet Şimşek ve yönetim kurulu bugün yapacağı basın toplantısında ayrıca kongre sürecini değerlendirecek. Aday çıkmaması halinde göreve devam edeceklerini söyleyen yönetim, bir kez daha güçlü ve transfer yasağını kaldıracak listenin çıkması halinde görevi bırakacaklarını söyleyecek. Ayrıca yönetim 27 Mayıs’ta yapılacak kongrede çoğunluğun sağlanmasını ve bir an önce kongrenin yapılmasını istiyor.

Herkeste bir rahatlık var
Eskişehirspor 3. Lig’e düşerken hala şehirde kulübü kurtaracak ne bir proje üretiliyor ne de destek veriliyor. Kulüp ne de olsa sahipsiz kalmaz düşüncesi şehrin ileri gelenleri tarafından hakim olması mevcut yönetimi oldukça düşündürüyor. Kısıtlı imkanlarla birçok borcu kapatan ve yasakların önüne geçen yönetim şehirdeki bu rahatlıktan oldukça rahatsız. Kuşkusuz transfer yasağı ve kaynağın olmayışı 3. Lig’de Es Es’i zor durumda bırakacak

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es esli 25 Mayıs 2022 06:49

Düşün eskisehirin yakasından mesut hoşça hallı unalhesap verin

0 3 Cevap Yaz
Es-es sevdalısı 25 Mayıs 2022 00:27

Ligin ilk haftasında Karacabey'i yenince, siz gazeteciler Eskişehirspor'u hemen 1.lige çıkarttınız, biz ne dedik hayal kurmayın.... Şimdi kim haklı herhalde anladınız!!!!!!

0 5 Cevap Yaz
Merhaba 24 Mayıs 2022 19:47

Kulübü batıranlar sahip çıksın. Millete niye laf çarpıyorsunuz.

0 4 Cevap Yaz
pompeo 24 Mayıs 2022 16:00

millet enayi mi ? ... kulübü yiyip batiran cete ... Sinan baskani bile harcadi ... birakalim artik Polyannaciligi ..

0 18 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi