Eskişehir Basket zafer için gitti...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Basket zafer için gitti...
A
a

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 6’ncı hafta maçında bu akşam saat 19.30’da İzmir’de Pınar Karşıyaka’ya konuk olacak Eskşehir Basket, zorlu Ege deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Sütiş Eskişehir
Sezona Koç Josep Maria Berrocal yönetiminde başlayan ve Basketbol Süper Ligi’ne müthiş galibiyetlerle giren Siyah-Kırmızılılar, ilk beş haftada 4 galibiyet alarak önemli bir performans sergiledi. Son iki karşılaşmada da zorlu rakiplerini devirmeyi başaran Dev Adamlar bugün İzmir temsilcisi Pınar  Karşıyaka’yı yenerek seriyi 3’e çıkartmak istiyor.

İspanyol Koç Berrocal idaresinde Eskişehir’de son antrenmanını yapan Dev Adamlar, öğlen saatlerinde tam kadro olarak karayolu ile İzmir’e gitti. Temsilcimiz Eskişehir Basket’in galibiyet alarak seri yakalamak istediği zorlu karşılaşma, İzmir Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak ve maçın başlama saati ise 19.30.

2017-2018 sezonu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 6’ncı haftasında iki takım bu akşam İzmir’de parkeye çıkacak. Daha önce ilk kez 2014 yılında karşı karşıya gelen iki takım, kupa maçında kozlarını paylaştı. Bu maçı 78-70 Pınar Karşıya kazandı. İki takım aynı sezon bu kez ligde karşılaştı. Eskişehir’de oynanan bu maçta gülen taraf 62-91’lik skorla İzmir temsilcisi oldu.

Eskişehir Basket ve Pınar Karşıyaka son en son 30 Ocak 2015’te İzmir’de kozlarını paylaştı. Bu maçı da kazanan 82-76’lık skorla Karşıyaka oldu. Eskişehir Basket’in İzmir temsilcisine karşı henüz galibiyeti bulunmuyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi