Eskişehir Basket maçında büyük skandal! İtiraz...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Basket maçında büyük skandal! İtiraz...
A
a

Eskişehir Basket’in yenilgisiyle sonuçlanan TOFAŞ maçının ardından Eskişehir Basket yönetimi maçta skora etki yapan bir pozisyonla ilgili olarak itiraz dilekçesi verdi. 

Sütiş Eskişehir
Adeta soluk kesen ve Eskişehir Basket'in 99-98 kaybettiği maçın 4. Çeyreğindeki gerçekleşen bir pozisyonda sayı olmayan Eskişehir Basket hücumundan sonra Pierria Henry topu kapıp kendi sahasında iki dripling yaptı, daha sonra kontrolünü kaybettiği top dışarı çıktı. Bu pozisyonda Eskişehir Basket'in yeni hücumu sırasında şut saati 24 yerine 14 saniyeye ayarlandı. Eskişehir Basket o hücumda sayı bulamadı. Maçın ardından Siyah Kırmızılı yönetim, kontrolün TOFAŞ'a geçmesi nedeniyle yeni bir 24 saniye verilmesi gerektiğini dilekçesinde vurguladı.

“Önemli bir takımla mücadele ettik"

Play-Off’un ikinci maçında da TOFAŞ’a 98-99 yenilerek sezonu noktalayan Eskişehir Basket’in deneyimli Koçu Josep Maria Berrocal; “TOFAŞ gibi önemli bir takımla mücadele ettik.  takımımla gurur duyuyorum” dedi.

Play-Off serisi çeyrek final ikinci maçında TOFAŞ karşısında oyunu uzun süre önde götüren  ancak uzatmaların son saniyesinde yediği basketle 99-98 mağlup olan Eskişehir Basket, sezonu tamamladı. Zorlu geçen maçın ardından Eskişehir Basket’in deneyimli koçu Josep Maria Berrocal açıklamalarda bulundu. Berrocal, TOFAŞ’ı galibiyetinden dolayı tebrik etti ve “TOFAŞ gibi önemli bir takıma karşı sonuna kadar mücadele ettik” ifadelerini kullandı.

Eskişehir Basket’in İspanyol Koçu Berrocal, maçın ardından yaptığı açıklamada “Benim için üzüntü verici bir maçtı. Takımımla gurur duyuyorum. Birçok problemi atlattık. TOFAŞ gibi önemli bir takıma karşı sonuna kadar mücadele ettik. Sezon boyunca Türkiye Kupası’nda, Play-Off’ta mücadele ettik. Bu bizim için büyük başarı. Başladığımız kadro ile sezonu bitirdik. İyi bir mücadele ortaya koyduk. Gelecek sezonlar için bu ümit verici. Daha iyi yerlerde olabilmek için iyi bir adım attık” dedi. 

“Kazandığımız için mutluyum”

Play-Off çeyrek finalinde Eskişehir Basket’i her iki maçtada yenerek bir üst tura çıkan TOFAŞ’ın koçu Orhun Ene, Eskişehir Basket maçının ardından kazandıkları ve
turu geçtikleri için duyduğu mutluluğu dile getirdi. Serinin ikinci maçını Eskişehir'de kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Ene, “Eskişehir Basket karakterli ve iyi bir takım. Akıllı olup az hata yapmayı hedefledik. Kazandığımız için mutluyum. TOFAŞ, basketbola çok emek veren ve hizmet eden bir kurum. Bu sezon yarı finale kaldık. Çok mutluyum” dedi.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi