Eskişehir, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı için ne diyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı için ne diyor?
A
a

Eskişehir, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığı adayı olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklanmasını nasıl değerlendiriyor? Sokağa sorduk...

Sütiş Eskişehir
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından gözler sokaktaki vatandaşa çevrildi. Kılıçdaroğlu’nun adaylığını olumlu karşıladığını söyleyen Eskişehirliler, CHP liderinin cumhurbaşkanlığını hak ettiğini savundu.
Dün akşam saatlerinde Saadet Partisi Genel Merkezi’nde bir araya gelen Altılı Masa liderlerinin toplantısından, cumhurbaşkanı adayı olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çıktı. Gelişmenin ardından Kılıçdaroğlu’nun adaylığının vatandaştaki karşılığı da merak konusu oldu. “Kılıçdaroğlu’nun adaylığını nasıl yorumluyorsunuz?” sorusunu yanıtlayan Eskişehirliler, CHP liderinin çok mücadele verdiğini, bu sebeple cumhurbaşkanlığını hak ettiğini ifade etti. Vatandaşlar, “Ülkeye ve siyasete yönelik katkılarından dolayı Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olmasını istiyorum.” dedi.

>TIKLAYIN, ONLİNE ANKETİMİZE SİZ DE KATILIN<

TAM DESTEK
Gelecek cumhurbaşkanını Kılıçdaroğlu olarak gördüğünü kaydeden 72 yaşındaki Sevdiye Karık, “Ben CHP’liyim, solcuyum. Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olsun”  bilgisini verdi.

TECRÜBESİ VAR
CHP liderinin adaylığını olumlu gördüğünü dile getiren 62 yaşındaki Süleyman Özak, “Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı olmayı hak ediyor. Kendisi ana muhalefet partisinin genel başkanı. Tecrübesi de var. Geçmişinde karanlık bir şey de görmüyorum. Kılıçdaroğlu geçmişte seçim kaybetse de yine de aday olabilir. O ayrı bir durum. Zaten oy oranı belli. Bu durumu sadece Kılıçdaroğlu’na bağlamamak lazım.” ifadesini kullandı.

MÜCADELE VERDİ
Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığını hak ettiğini söyleyen 53 yaşındaki Mevlüt Pembe, “Kılıçdaroğlu bu yolda çok mücadele verdi. Bu sebeple Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığını hak ettiğini düşünüyorum. Ülkeye ve siyasete yönelik katkılarından dolayı Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olmasını istiyorum.” dedi.

ÜLKEYİ YÖNETEMEZ
Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’yi yönetemeyeceğini ifade eden 23 yaşındaki Halil İbrahim Şenköylü ise “Kılıçdaroğlu’nda bu kabiliyeti görmüyorum. Altılı Masa Türkiye’yi nasıl yönetecek? Bunu düşünmeden edemiyorum. Türkiye’yi Recep Tayyip Erdoğan’dan başkasının yönetebileceğini düşünmüyorum.” yorumunu yaptı.
        
 
 
Kaynak : Atahan Gezer
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Blk 7 Mart 2023 21:08

Her şey , çok güzel olacak.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi