Eskişehir "doğalgaz müjdesi" için ne diyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir "doğalgaz müjdesi" için ne diyor?
A
a

Eskişehirlilerin büyük çoğunluğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı müjdeyi olumlu karşıladıklarını söyledi. Bazı vatandaşlar ise bunun bir seçim yatırımı olduğunu düşündüklerini ifade etti

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günlerdir merakla beklenen müjdeyi önceki gün açıkladı. Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde yaptığı açıklamayla Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi bulunduğunu duyurdu. Ülke tarihinin en büyük doğalgaz keşfinin gerçekleştirildiğini belirten Erdoğan, “Hedefimiz 2023'te Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır” dedi. Biz de Eskişehirlilere ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı müjdeyi nasıl buldunuz? Sizce ülkeye getirisi ne olur?’ diye sorduk. Eskişehirlilerin büyük çoğunluğu doğalgaz rezervi bulunmasının olumlu olduğunu söyledi.
 
TÜRKİYE’YE KATKISI OLACAK
Ramazan Altıntaş: Bence çok uygun ve çok güzel bir müjde. Türkiye’ye hiç olmazsa katkısının, faydasının olacağına inanıyorum. Gelecek adına bizler için çok iyi bir şey olacağını düşünüyorum.

DOĞALGAZ FİYATLARI DÜŞEBİLİR
Mehmet Kaya: Müjdeyi çok iyi buldum ülkemiz açısından. Çok iyi oldu bence. 2023’te gelecekmiş herhalde. Doğalgaz fiyatları biraz daha düşebilir. Ekonomimize katkısı olabilir diye düşünüyorum. Müjdeyi  olumlu karşılıyorum.

İNŞALLAH PETROL DE BULUNUR
Ahmet Kaya: Benim için çok iyi. Ülkemiz için de hayırlı uğurlu olsun. Çünkü normalde yapılması gereken bir şeydi. Şu anda doğalgazın fiyatlarını da biliyorsunuz. O yüzden çok iyi oldu bence. Böyle bir ihtiyaç vardı. İnşallah petrol de bulunur.

BENCE BU BİR SEÇİM YATIRIMI
Cem Toroman: Biz uzun zamandır buluyoruz ama bir türlü çıkaramıyoruz. Gerçekçi olalım. Biraz okuyan herkes piyasanın nasıl bir tepki verdiğini görür. Enerji kaynağı keşfetmişiz, Avrupa Birliği’nin 1 senelik gazı. Bizi 6 sene idare ediyor. Enerji bulmamıza rağmen enerji firmalarının borsaları düşüyor. Dolar da soğumadı. Keşke müjde olsa ama böyle bir şey olmadığını herkes biliyor. Erken seçim geliyor. Seçim yatırımı olduğunu düşünüyorum.  

BİR DE COVID-19 AŞISI BULUNSA
Gül Hanım: Müjdeden çok memnun oldum. İnşallah ucuzlar bu süreçte, vatandaşlar da rahat ederler. Ülkeye çok faydası olur. Bütün vatandaşlar böyle bir haber bekliyordu. Bu müjdeyi olumlu karşıladım. Bir de şu Covid-19 aşısı bulunsa da vatandaş rahat etse.

 
 
Kaynak : Hilal Köver - Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses_lee 24 Ağustos 2020 09:14

inşallah bu sefer gazı buldukları yeri işaretlemişlerdir :-))

2 0 Cevap Yaz
Bülent 24 Ağustos 2020 02:55

Cem Toroman gayet güzel açıklamış.

1 0 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 23 Ağustos 2020 16:39

Benim ülkem için bu bir büyük kazançtır bunun arkasında başka birşey aramamak lazım bu zamana kadar dış mihraklar bizi oyalamis bundan sonra önümüze bakalım ülkesi için bir şey ler yapmaya calisanida tagdir ederim mujdelerin arkası gelsin ne mutylu Türküm diyene

8 8 Cevap Yaz
Nurullah

bu yorumu beğenmemek nasıl bir ruh halidir acaba?

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi