Es Es'teki performansıyla 17 yaşında haftanın 11'ine seçildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es'teki performansıyla 17 yaşında haftanın 11'ine seçildi!
A
a

Eskişehirspor’un 17 yaşındaki futbolcusu Cengiz Alp Köseer, kaleye geçtikten sonra gösterdiği performansla beğeni topluyor. Genç filebekçi son oynanan Adana Demirspor maçından sonra haftanın ilk 11’ine seçildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’un genç Cengiz Alp Köseer, 27’nci haftanın en iyi kalecisi seçildi. Es Es formasıyla profesyonel olarak çıktığı ilk maçta Bandırmaspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin mimarlarından biri olan Cengiz Alp Köseer, Adana Demirspor maçındaki performansı ile yayıncı kuruluşun da dikkatini çekti. Cengiz Alp, TRT Spor'da yayınlanan Hedef Süper Lig programında haftanın ilk 11’inde kendisine yer buldu.
 
Bize moral oluyor
Maçın ardından açıklamalarda bulunan genç kaleci, “90 dakika boyunca çok iyi mücadele ettik. Takım olarak hem savunmada hem de hücumda iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Alınan puan ya da puanlar bu sürede bize moral oluyor. İnşallah Eskişehirspor’u hak ettiği yere getireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kupa kaldırmayı istiyorum
Gösterdiği performansla alakalı da konuşan Cengiz Alp Köseer, “Benim performansımdan daha çok takımın performansı ve kazanması önemli. Biz Eskişehirspor için mücadele ediyoruz. Amacım bu kulüpte şampiyonluklar yaşamak ve kupa kaldırmak. Bunun için çok çalışıyorum. İnşallah hem kendim hem de takımım çok iyi yerlere gelir” şeklinde konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 1 Nisan 2021 02:04

BU ÇOCUK İYİ KALECİ OLUCAK İNSALLAH.

0 0 Cevap Yaz
Mehmet Kılınç 25 Mart 2021 14:28

🇹🇷😷👍😷🇹🇷

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi