Es Es'in tüm planları galibiyet üzerine

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es'in tüm planları galibiyet üzerine
A
a

Ligin ilk yarısının son maçına Pazar günü çıkacak olan Eskişehirspor’da Nevşehir Belediyespor maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Elazığ maçı sonrası prim dopingi alan Siyah Kırmızılı ekipte planlar galibiyet üzerine yapılıyor.

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz hafta Elazığspor deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönerek puanını 10’a yükselten Eskişehirspor’da gözler Nevşehirspor maçına çevrildi. İlk yarının son haftasında oynanacak olan karşılaşma için Kırmızı Şimşekler, geride bıraktığımız Salı günü çalışmalara başlamıştı. Es Es dün ise tesislerinde 90 dakikalık bir çalışma gerçekleştirdi. Koşu ve ısınma turuyla başlayan çalışma 5’e 2 pas antrenmanıyla devam etti. 

FUTBOLCULARA PRİM DOPİNG 
Antrenmanın üçüncü bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma vardı. Burada oyunu zaman zaman durduran Teknik Direktör Emre Özbayer, talebelerini uyardı. Nevşehir maçında galibiyet arzulayan takımın morallerinin yerinde olduğu gözlendi. Elazığspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan takıma yarım prim dün yatırıldı.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
TFF 3. Lig’in 17’inci haftasında 18 Aralık Pazar günü oynanacak olan EskişehirsporElazığspor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. Eskişehirspor resmi sitesinden yapılan duyuruya göre Batı Tribünü 50 lira, Maraton Tribünü 25 lira ve Güney Kale arkası ise 15 liradan satışa çıktı. Biletler bugün, yarın saat 10.00-18.00 arası stadyum gişesinden satılacak. Pazar günü ise 10.00-14.45 arası yine stadyum gişesinden satılacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Redkit 15 Aralık 2022 15:40

Son maçımızı 3 puanla bitirip 2.devreye umutlu girelim

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi