Es Es'in mücadelesi son düdüğe kadar sürecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es'in mücadelesi son düdüğe kadar sürecek
A
a

TFF 3. Lig 1. Grup’ta son sırada yer alan Eskişehirspor’da sezonun ikinci yarısının hazırlıkları başladı. Siyah Kırmızılı kulüpte, hem teknik heyet hem de futbolcular sezonun ikinci yarısında kümede kalma yarışını son düdüğe kadar sürdürmeyi hedefliyor.

Sütiş Eskişehir
Sezonun ilk yarısında oynadığı 17 karşılaşmada 10 puan toplayan ve Eskişehirspor’da teknik heyet 2-1 kaybedilen Nevşehir Belediyespor maçı sonrası takıma 5 gün izin vermişti. Siyah Kırmızılı ekipte izin cumartesi günü sona erdi. Öğlen tesislerde toplanan ekip saat 15.00’te ikinci devrenin ilk antrenmanını Teknik Direktör Emre Özbayer ve yardımcıları gözetiminde gerçekleştirdi.
 
ÖZBAYER MOTİVE EDİYOR
Antrenman öncesi futbolcularıyla yeşil sahada konuşan Teknik Direktör Emre Özbayer, bu takımın kümede kalma potansiyeline sahip olduğunu ifade etti. Tesislerde ısınma koşusuyla başlayan antrenman, 5'e 2 çalışmasıyla devam etti. Antrenman dar alan oyunuyla tamamlandı. Pazar günü de antrenman yapan ekibin kampa gidip gitmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Yönetim ile teknik heyet arasında yapılacak görüşme kamp konusunu netleştirecek.
 
15 OCAK’TA MAÇLAR BAŞLAYACAK
Ligde ikinci devrenin ilk haftası 15 Ocak tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) henüz 18’inci haftanın programını açıklamadı. Eskişehirspor ligin 18’inci haftasında deplasmanda 3-2 kaybettiği Kocaeli ekibi Belediye Derincespor’u Eskişehir’de ağırlayacak.
 Es Es'in mücadelesi son düdüğe kadar sürecek 26.12.2022
Eskişehirspor sezonun ikinci yarısı hazırlıklarına 24 futbolcuyla başladı. Yapılan antrenmanda izinli olan Berkay Tanır ve sportif sakatlıkları süren Onur Bayramoğlu ve Doğukan Ünal’ın yer almadı.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esk26 26 Aralık 2022 17:19

Top kapma dar alan antrenmanları artırılması lazım, kaleciler sürekli antrenman yapmalı

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi