Es Es'in maçı değil ama Eskişehirsporlular bu maçlara gidecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es'in maçı değil ama Eskişehirsporlular bu maçlara gidecek!
A
a

Eskişehirspor'un dinlenme fırsatı bulduğu bu hafta, ligdeki heyecan hiç durmadan devam ediyor. Kozlu Belediye'nin çekilmesiyle Şimşekler hükmen galip sayılırken, şampiyonluk yarışındaki diğer önemli maçlar da nefesleri kesiyor. 1926 Polatlı Belediyespor, Demirspor'a konuk olurken, Alaplı Belediyespor ise Yunusemrespor'a misafir olacak. Eskişehirspor camiası gözlerini bu kritik mücadelelere çevirirken, heyecanın dorukta olduğu bir hafta sonu bizleri bekliyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor bu hafta sonu maç oynamayacak. Kozlu Belediye lig den çekildiği için Şimşekler haftayı hükmen 3-0 galibiyetle tamamlayacak. Eskişehirspor’un şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden 2’nci sıradaki 1926 Polatlı Belediyespor, Demirspor’un, 3’üncü sıradaki Alaplı Belediyespor ise Yunusemrespor’un konuğu olacak. Şimşeklerin iki rakibi de hafta sonu Eskişehir’de olacak. Eskişehirspor camiasının gözü bu iki maçta olacak. 

Eskişehirspor 3 puanı aldı bile

Eskişehirspor bu hafta oynayacağı rakibi Kozlu Belediyespor'un ligden çekilmesi sebebiyle haftayı maç yapmadan 3-0 galibiyetle kapatacak. Bu arada takımın maç temposundan düşmesini istemeyen teknik heyetin hazırlık maçı planlıyor. 

Es Es'te Ercan Kuruçay gaza bastı

Eskişehirspor’un deneyimli forveti Ercan Kuruçay, Demirspor maçında 3 gol atarak adından söz ettirdi. Maçtan sonra ES TV’ye konuşan Ercan, “Önemli olan takımımızın maçı kazanmasıydı. Bundan sonrası daha da güzel olacak” dedi. 

Önemli olan 3 puandı

Attığı 3 golle klasını konuşturan Ercan Kuruçay  ES TV mikrofonlarına maçı değerlendirdi. Ercan, “Maç başlamadan önce arkadaşlarıma söyledim. ‘İlk devrenin sonlarında şanssız maçlar oynadık. Yeni bir sayfa açtık. Rakip kim olursa olsun çıkıp oynayacağız’ dedim. Rakiplerin önemi yok önemli olan 3 puandı bizde bunu aldık. Benim 3 gol atmamım bir önemi yok. Önemli olan takımımızın maçı kazanmasıydı” dedi.

Daha da güzel olacak

Devre arasında Antalya’da yapılan kamp çalışmalarına da değinen golcü futbolcu, “Devre arası kampımız iyi geçti. Hocamız birebir ilgilendi. Tempolu antrenmanlar yaptık. Çalışmalarımızın meyvesini yiyoruz. Bu bir başlangıçtı. Bundan sonrası daha da güzel olacak. Bu hafta Kozlu karşısında hükmen galibiz. Bir sonraki hafta Yunusemrespor rakibimiz olacak. Yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ercan Kuruçay’ın Eskişehirspor performansı

Maç    Gol    Asist    SK    KK    Süre
13        9        3        3        -       1110
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eski eses 9 Şubat 2024 19:36

Yunusemre ve Demirspor maçları hangi sahada

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi