Es Es'in hedefi evine puansız dönmemek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es'in hedefi evine puansız dönmemek
A
a

TFF 3. Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Eskişehirspor ligin 12’nci haftasında bugün Çatalcaspor ile karşı karşıya gelecek. 14.00’de başlayacak olan mücadeleden Es Es eli boş dönmemeyi hedefliyor.

Sütiş Eskişehir

Ligde zor günlerden geçen ve son iki maçta 1 puan alabilen Eskişehirspor bugün kritik bir maça çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip ligin 12’nci hafta maçında Çatalcaspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sahasında Ağrıspor’u ağırlayan, rakibi karşısında oldukça iyi bir performans sergileyen Kırmızı Şimşekler 1 puana razı olmuştu.

OLDUKÇA UMUTLUYUZ
Kırmızı Şimşekler, bugün oynayacağı karşılaşmada hatasız bir şekilde oynayıp sahadan puan ya da puanlarla ayrılmayı istiyor. Teknik Direktör Emre Özbayer, Ağrıspor maçı sonrası takıma izin kullandırmamış ve Çatalca mesaisine soluksuz bir şekilde başlamıştı. Rakibine oldukça iyi hazırlanan Özbayer ve talebeleri bu maçtan umutlu…

9 GÜNDE 3 MAÇ
Eskişehirspor bu maçla birlikte zorlu bir periyoda girecek. Siyah Kırmızılı ekip Çatalcaspor karşılaşmasın ardından Çarşamba günü ise sahasında 52 Orduspor ile karşı karşıya gelecek. Es Es, Ordu maçından sonra Pazar günü ise lig lideri konumunda olan İçel Mersin İdmanyurdu’nun konuğu olacak.

ŞİMŞEKLER MAÇA HAZIR!
Eskişehirspor bugün TFF 3. Lig'in 12. haftasında  oynayacağı Çatalcaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Teknik Direktör Emre Özbayer ve ekibi yönetiminde saat 11:30'da başlayan antrenman, ısınmanın ardından 5'e 2 ve pas çalışmasıyla devam etti. Duran top çalışmasının ardından taktik çalışmasıyla antrenman  sonlandı. Es Es bu sabah karayoluyla İstanbul’a hareket etti.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi