Eskişehir'i yönetenler Es-Es için birleşsin

Eskişehirspor TFF  1. ligde son hafta maçında Boluspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olarak lige veda etti

7 Mayıs 2021 19:32
A
a
Sütiş Eskişehir
Derhal Yazıyorum 07 05 2021
KENTİ YÖNETENLER ES-ES İÇİN BİRLEŞSİN

* Eskişehirspor TFF  1. ligde son hafta maçında Boluspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olarak lige veda etti. Kanayan yaramız Eskişehirspor'da sportif ve yönetimsel başarısızlıklar nedeniyle istenilen başarı, ne yazık ki yakalanamadı. Dün TFF 1. Ligdeki 18 takımın TFF'ye play-out için başvuru yaptığı iddiaları Eskişehir için umut ışığı olmuştu. Play-Out gerçekleştiği takdirde, Eskişehirspor tekrar ligde kalabilmek için mücadele edebilecek. Bu düşük bir olasılık gibi karşımızda dursa da içten içe camiayıyı bir heyecan kapladı. Evet bugün 1. Lig serüvenimiz tamamlandı. Ne istediğimiz Eskişehirspor'u izledik ne de sevindirici bir gelişme yaşandı. 2 lige hazırlandığımız şu günlerde en büyük umudumuz fidan kampanyası... Şu saat itibariyle 675 bin 340 lira bağış toplandı. Bu rakam Eskişehir gibi güçlü bir kentte düşük bir rakam olarak karşımıza çıkıyor. Bağışların bir an önce istenilen hedefe ulaşıp kentin markası Eskişehirspor'un hak ettiği mevkiiye gelmesi en büyük temenni... Lige mağlubiyetle veda ettik. Eskişehirpor'un geleceğinin sağlam temellerinin atılması için kenti yönetenlerin acilen bir araya gelmesi gerekiyor.

MARKETLERDE SIKI TAKİPTE 
* İçişleri Bakanlığı'nın marketlerde zorunlu ihtiyaçlar haricinde başka ürünlerin satılmayacağını genelge ile duyurmasının ardından Eskişehir Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu karar alarak marketlerde temel gıda ihtiyaçlarının dışında kalan ürünlerin satışlarını yasakladı. Alınan bu karara esnaf sevindi. Haksız rekabetin önüne geçilmesi için alınan bu karar tüketiciler tarafından ise tepki ile karşılandı. Marketlerde istedikleri ürünlere ulaşamayan  bazı vatandaşlar alınan kararı eleştirdi. Kimi marketlerde ise vatandaşlar ile market görevlileri arasında tartışmaların  da yaşandığı görüldü.

AŞI İKNA ÇABASI ŞART 
* "Kovid-19'la mücadele kapsamında ülke genelinde 36 ilde nüfusun yüzde 20'den fazlasına en az bir doz aşı uygulandı. Eskişehir'de ise bu oran yüzde 23,67 olarak kaydedildi." anadolugazetesi.com'da yer alan haberimizde Eskişehir'in aşılamadaki oranlarına yer verildi. Koronavirüs salgınında en büyük kalkanımız olan aşıda ortaya çıkan rakamların daha da artarak nüfusun bir an önce geri kalan kısmının aşılanması gerekiyor. YÜzde 23,67'lik aşılama oranın ilerleyen aylarda yüzde 50'yi geçmesi bekleniyor. Sırası gelenlerin aşısını ihmal etmeden olması gerekiyor. Hatta sırası gelip aşısını olmayan vatandaşların da sayılarının bir hayli fazla olduğu gelen bilgiler arasında. Aşı konusunda hala kararsız olan kısmın bir an önce ikna edilmesi konusunda bir çalışma yapılması taraftarıyım. Ya da aşı konusunda daha sert tedbirlerin alınması gündeme gelmeli...

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 9 Mayıs 2021 23:58

Diri başkan başkan olsana yada başkan bulsana bununda fosası çıktı buda dikiş tutmadı.

0 0 Cevap Yaz
2626 9 Mayıs 2021 23:07

EsEs camiası kenetlenmeli.Hesap da sorulmalı.

0 2 Cevap Yaz
pompeo 8 Mayıs 2021 18:25

uyaniklar kulübü yesin bitirsin ... yönetenler de milletin parasini carcur etsin borclari kapatmak icin ... ne güzel memleket yaa ...

0 5 Cevap Yaz
bilek26 8 Mayıs 2021 08:10

Bu ultra başarısız Eskişehirspor yönetimi o koltuktan kalkmadan gerekli bağış yapılır mı sizce? Hiç sanmıyorum yaptıkları yapacaklarının delili. Niye bağış yapayım.

0 5 Cevap Yaz
ess 7 Mayıs 2021 22:32

"Eskişehir'i yönetenler Es-Es için birleşsin"..... Eskişehiri yönetenler: "tamam"

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi