Erdoğan'ın kapısında temizlikçi olurum

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erdoğan'ın kapısında temizlikçi olurum
A
a

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 3 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını ve artık siyasetin diğer alanları veya milletvekili adaylığını düşüneceğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Mynet'in haberine göre Başkan yağcı Sonra da, ‘’Partim yeniden belediye başkanı olarak aday olmamı isterse, seve seve görev alırım, aday gösterilmezsem küsmem. Recep Tayyip Erdoğan ‘Gel sen benim kapımda temizlikçi ol’ derse de, gider temizlikçilik yaparım. Ben takım oyuncusuyum liderim neyi emrederse onu yapmaya hazırım" dedi.

2004 yılında Bilecik'te belediye başkanı seçilen üç dönemdir bu görevi sürdüren Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Encümen toplantısında konuştu. Yağcı, kendisini eleştirenlere; “Milletin emrindeysek şamar oğlanı da değiliz” yanıtını verdi. Bundan sonra Milletvekili adaylığını da düşünebileceğini söyleyen Yağcı, “Ben üç dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. Bunun benim adıma, şehrim adına yeterli olduğunu düşünüyorum'' dedi ve şunları söyledi:


TEMİZLİKÇİ DE OLURUM

‘'Siyasetin diğer noktaları ve milletvekilliği tabii ki düşünülür. Bundan sonra eğer partimin yetkili organları uygun görürse bundan büyük mutluluk yaşarız ama havalara uçmayız. Çünkü bunu sürecin devamı olarak görürüz. Ama olmazsa da küsmeyiz. Çünkü biz bu davanın adamıyız. Recep Tayyip Erdoğan “Gel Selim benim kapımda temizlikçi ol” derse, temizlikçilik yaparım. Ben takım oyuncusuyum. Liderim neyi emrederse, onu yapmaya hazırım. Biz bu yola baş koymuş insanlarız. AK Parti'ye gelen en küçük bir zarar, bunun bir neferi olarak en fazla beni yaralar.”
 
Kaynak : Mynet Haber
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
SEMİH SEZER 28 Mart 2018 12:39

ONURSUZ YAŞAMAK ACİZ İNSANLARA MAHSUSTUR.

0 0 Cevap Yaz
Hasan MEZARCI 28 Mart 2018 11:00

Yazık çok yazık memleketin geldiği hale bakarmısınız. Görevden alma korkusu veya yakın tarihteki seçimde milletvekili olma hevesi yani korku ve çıkar uğruna ülkenin bütün makam ve mevkiileri bu halde hizmeti hak getire sen çok yaşa padişahım.

0 0 Cevap Yaz
TT 27 Mart 2018 22:40

İnsan soyadıyla yaşarmış....

0 3 Cevap Yaz
mümtaz 27 Mart 2018 20:57

çok yazık ve utanç verici.

0 3 Cevap Yaz
Marmara kazim 27 Mart 2018 17:00

Bilecik yakinda eskisehiri gecer hakettigi yere gelir

2 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi