Var'dır bu işte bir hayır

Mustafa Özer ile yollarını ayıran Eskişehirspor, İlhan Var ile anlaştı. Kimdir İlhan Var?

10 Ekim 2020 09:10
A
a
Sütiş Eskişehir

Mustafa Özer ile yollarını ayıran Eskişehirspor, İlhan Var ile anlaştı. İlk kez teknik direktör olacak İlhan Var'a başarılar dileriz. Ayrıca Alpay Özalan zamanında da teknik heyetimizde görev almış bir isim. Ne diyelim? En azından Eskişehir'i tanıyor. Allah muvaffak etsin. Var'dır bu işte de bir hayır... İşin doğrusu geçen sene "Bu takım kümede kalır, yeter ki yeni puan cezaları yemeyelim" derken beni "Umut taciri" olmakla suçlayanlar, şimdi, "Bu kadroyla puan silme cezası gelmese bile başarılı olamak zor" dediğimde "Felaket tellalı" diyorlar. Eskişehirspor taraftarı olarak beklentimizi yüksek tutmayalım. Yöneticilerimiz de gerçekleri anlatmalı ve beklentilerin yükselmesini engellemeli. Ancak Başkan Mustafa Akgören ve arkadaşları, "Başarıya aç ve genç teknik direktör hakkımızı kullandık, şimdi tecrübeli teknik direktör arayışındayız" diyerek, taraftarın beklentisinin yükselmesine neden olmuşlardı. Sonradan açıklamalarını makul bir seviyeye indirdiler ama ok da yaydan çıkmıştı bir kere. Kendilerine naçizane bir gazeteci olarak tavsiyem, böyle ucu belirsiz kriz ortamlarında kendilerini bağlayıcı konuşmasınlar. İyi niyetle söylenenbüyük laf, sonra baş ağrıtır. Şöyle "Eskişehirspor için en iyisini...." gibi açıklamalar yapsınlar. Veya "İnce eleyip sık dokuyoruz..." gibi veya "Şu aşamada isim telaffuz etmemiz doğru olmaz ancak taraftarın çok hoşlanacağı..." gibi yuvarlak laflar etsinler. Mustafa Akgören ve arkadaşları hakkında, "Bunlar gitsin ve para babası yöneticiler gelsin" diyenlere ne diyeceğimizi şaşırdık. "Babam bana Ferrari alsın" diyen 14 yaşındaki sivilceli ergenlere benziyorlar. Ergene laf anlatsan da bir kulağından girip öbüründen çıkar. Arkadaş; varsa eğer tanıdığınız para babası bir yönetici adayı, söyleyin hep birlikte destekleyelim. Eğer böyle bir isim telaffuz edemiyorsanız susun. Beş kuruşluk faydanız yok, en azından yöneticilerimizin moralini bozmayın. Bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.

Samsun'u kayyum kurtarmış...
Şimdi Eskişehirspor için hiçbir şey yapmayan, ancak bol keseden ahkam kesmesini de bilen kişiler çıkıp, "Bu iş eski amigolarla olmaz, kulübü yönetecek para babası işadamı bulamıyoruz, kayyuma devredelim daha iyidir. Hem niye korkacakmışız ki? Baksana Samsunspor'u kayyum kurtardı" gibi fikirler üretiyor. Aslında "Fikir üretiyor" demek de yanlış, bildiğin fikir yumurtluyorlar. Zira ortaya attıkları fikirlerin, tavuk yumurtası kadar değeri yok. Madde 1) Samsunspor kayyumla filan kurtulmadı. Şehir efsanesi bunlar. Palavra sıkmayın... Madde 2) Kayyum demek, "Biz kulübü kapatmayı beceremedik. Sayın devletimiz; istirham etsek acaba bizim yerimize Eskişehirspor'u kapatır mısınız?" demektir. Kayyumun bile ne anlama geldiğini bilmiyorlar, konuşup duruyorlar...

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es26 12 Ekim 2020 10:46

Zengin para babası isimmi istiyorsunuz? Harun adıgüzel pek gayet bu işi çok güzel yapar. Kaan ay yönetiminde para yükünün çoğu o adamdaydı. Ama sonuç ne? Bizim çok bilmiş amigolarımız kaan aya kızdılar adamı başkanlıktan indirdiler,kaani indirmeklede kalmadılar yanindaki harun adıgüzel gibi adamlarıda küstürdüler. O günden sonra bize herşey mustahaktir. Kimse ağlamasın kendimiz kaşındık.

0 2 Cevap Yaz
bilek26 11 Ekim 2020 20:31

metehanın bonservisi avusturyaya kaça satıldı yönetimden başka bilen var mı? Gizlilikte hayır mı var hayır asla yok. Ama zararı çok.

0 1 Cevap Yaz
Ali 11 Ekim 2020 01:28

Gerçekler söylen sin gizli saklı olmasın taraftar parası'nin nereye gittiğini bilsin

0 3 Cevap Yaz
bilek26 10 Ekim 2020 18:58

geçen sene puan silmeler de olmasa yine düştüydük ne anlatıyorsun neyi yaşıyorsun gecen sene ve bu sene mustafa hocanın baş destekçisiydin ve bu sadece bu sene takıma 3-4 maça mal oldu hala haklı çıkmışsın gibi konuşuyorsun pes artık.

0 2 Cevap Yaz
Haksever 10 Ekim 2020 10:45

Kulübe isim sponsoru bulmak lazım. Etl pekala olabilir. “Eti Eskişehir” kulağa da hoş geliyor. Biraz olsun takımı maddi yönden rahatlatır. Bir çok kulüp bunu uyguluyor. Bu kulüp kapanırsa bir daha asla açılamaz.

2 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi