Elazığspor tribünlerine küfür cezası geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Elazığspor tribünlerine küfür cezası geldi
A
a

Eskişehirspor'un deplasmanda oynadığı Elazığspor maçınca 90 dakika takımımıza küfürler yağdıran Elazığspor tribünlerine TFF'den ceza geldi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un Elazığspor ile oynadığı ve 90 dakika küfürlere maruz kaldığı Spor Toto 1. Lig maçından sonra Anadolu Gazetesi olarak konuyu defalarca gündeme getirmiş ve "TFF, Elazığspor'a ceza verecek mi?" diye sormuştuk. Şehrimizin takımı Eskişehirspor'un maç boyunca küfürler yemesine sessiz kalmayıp haber yaptık diye Elazığ basını ve Elazığsporlu taraftar grupları tarafından hedef gösterilmiştik.

Eskişehirspor ile oynanan maçta küfür etmediklerini savunan Elazığspor taraftar grupları ve Elazığ basını haberimiz için "yalan, uydurma, tahrik" gibi iftiralar atmıştı. Eskişehirspor'a yapılan bu küfürlü tezahuratlara tepki gösteren gazetemizin haberine iftira atanlara en güzel cevap TFF'den geldi. Elazığspor tribünü Eskişehirspor maçındaki küfürlerden dolay ceza aldı. 

İşte TFF'nin açıklaması;

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 15.11.2018 tarih ve 30 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

4- TETİŞ YAPI ELAZIĞSPOR Kulübünün, 11.11.2018 tarihinde oynanan TETİŞ YAPI ELAZIĞSPOR-ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON D blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine...

Eskişehir Anadolu Gazetesi olarak soruyoruz;

Eğer Eskişehirspor'a maçta küfür edilmediyse TFF Elazığspor'a neden çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ceza verdi? Hafta başından beri Anadolu Gazetesine iftiralar aranlar özür dileyecek mi?

Eskişehir Anadolu Gazetesi olarak Eskişehir'in ve Eskişehirspor'un haklarını her ortamda korumaya devam edeceğiz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 16 Kasım 2018 16:13

demek ki yenilselerdi sahadaki futbolcularımızı katledeceklermiş..

0 1 Cevap Yaz
ES ES HASAN 16 Kasım 2018 11:33

küfürbaz elazığsporlular daha ilk dakikada ana avrat küfür ettilerbir de utanmadan etmedik diyolar. etmeseniz bu ceza niye gelsin? keşke elazığspor komple kapatılsa. HELAL OLSUN ANADOLU GAZETESİ HAKKIMIZI YEDİRMEDİNİZ.

0 3 Cevap Yaz
ESESLİ KARA 16 Kasım 2018 10:44

TV DEN İZLERKEN BEN DUYDUM KÜFÜRÜ NE DEMEK KÜFÜR ETMEDİLER.BİZ AİLECE İZLİYORUZ MAÇLARI ÇOLUK ÇOCUK . HİÇ HOŞ OLMADI.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi