Düşüncesi var, somut adım yok

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Düşüncesi var, somut adım yok
A
a

Eskişehirspor Başkanlığı için adı geçen AK Parti’nin eski İl Başkanı Dündar Ünlü Anadolu Gazetesi’ne konuştu. Dündar Ünlü, kulüp başkanı olmak için bir düşüncesi olduğunu ancak somut bir adım atılmadığını söyledi

Sütiş Eskişehir

Maça çıkamayacaktık

Ocak ayında kongreye gitmesi beklenen Eskişehirspor’da iki gündür Dündar Ünlü’nün ismi başkanlık için geçiyor. Bunun ardından ulaştığımız Dündar Ünlü sorularımızı yanıtladı.  “Şuan için somut bir şey yok” diyen Ünlü, “Eskişehirspor markamızın şuanki durumu bizi üzüyor. Bu sorunların aşılabilmesi için neler yapılabilir bunu düşünüyoruz. Eskişehirspor’un geleceği için neler yapılabilir bunun çalışmasını ve yoklama yapıyoruz” dedi. 

Ünal ile görüşmedim


“Mevcut başkan Halil Ünal’a başkanlık konusunda görüşmesiniz oldu mu?” sorusuna Ünlü, “Hiç kimseyle bir görüşmem olmadı” yanıtını verdi. Dündar Ünlü başkanlığa adaylık konusunda bir düşüncesi olduğunu ancak somut bir adım atmadığını sözlerine ekledi. Eskişehirspor camiası Ünlü’nün Ocak ayında yapılması planlanan kongrede başkan olmasını bekliyor. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
BİLAL 9 Aralık 2018 21:37

esesi bu duruma getiren sacayaından biride bunlar.git sen siyasetine bak ekin artık elinizi esesten.yinemi oyuncak yapacaksınız.

3 3 Cevap Yaz
Recep Tayyip 9 Aralık 2018 19:54

yalandan kim ölmüş

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi