Dündar Ünlü'den kritik Eskişehirspor görüşmesi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dündar Ünlü'den kritik Eskişehirspor görüşmesi!
A
a

Dündar Ünlü, Eskişehirspor başkanlığı konusunda nabız yoklamaya başladı

Sütiş Eskişehir
Dündar Ünlü, Eskişehirspor başkanlığı konusunda nabız yoklamaya başladı. Şehrin önde gelen işadamı ve siyasetçileriyle görüş alış verişinde bulunan Ünlü, “yol haritası” belirlemek için bazı isimlerle bir araya geldi.
Görüştüğü isimlere  “Eskişehirspor için ne yapabiliriz” sorusunu yönelten Dündar Ünlü’nün “Eskişehirspor’a uzak duramayız. Biz işe girersek herkes bize destek olur. Şehir harekete geçer. Eskişehirspor, bizim şehrimizin en önemli markası. Futbol kenti! Harika bir taraftarımız var. Kimseye nasip olmaz. Bu durumda yöneticilik yapmaktan kaçamayız. Hepimiz sorumluluk hissetmeliyiz” dediği öğrenildi.
 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hasan Şen 14 Aralık 2018 09:36

reklam kokan hareketler

1 0 Cevap Yaz
Zafer26 11 Aralık 2018 18:57

Peki ya erşen hoca ne yaptı Es-Es için ? İnşallah başkan olur Es-Es için eski güzel günlere geri döneriz

1 3 Cevap Yaz
ESES nefer 11 Aralık 2018 10:41

Tamamen siyaset kokan işler akp eskişehiri almak için şimdi eskişehirsporu basamak olarak kullanmak istiyor daha dün akp il başkanıyken bu görüşmeleri yapıp kulübe kaynak arasaydınya lisans sorunu çözülseydi hadi ordan

3 4 Cevap Yaz
MUHASİP 11 Aralık 2018 09:04

ESKİŞEHİR SPOR ismini kullanıp birileri birilerinin reklamını yapmasın. sen kimsin düne kadar iktidar partisinin il başkanlığını yapıyordun aklın neredeydi şimdi mi saksın çalıştı yapacağız edeceğiz şöyleydi böyleydi vs. vs. siyaset yapıyorsunuz algı yaratıyorsunuz ki isminiz hep gündem de kalsın ulan iki koyun verseler güdemez sin kalkmış ESKİŞEHİR SPOR kulüp başkanlığını lafını ağzına alıyorsun Hadi oradan ..

2 5 Cevap Yaz
Namık 11 Aralık 2018 03:43

Dündar Ünsüz bir karar ver Akepe mi Eskişehirspor mu? çünkü ikisi bir arada asla olamaz..Eskişehirspor siyaset üstü bir kulüptür belediyelerin ve akepenin taşeronu değildir ve de olamaz..

3 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi