Yeniden doğuş sancısı / Pluto retrosu

24 Nisan’da 23 ° Oğlak’ta başlıyor ve 3 Ekim’de 20 ° Oğlak’ta sona eriyor.

25 Nisan 2019 08:53
A
a
Sütiş Eskişehir

Pluto, dönüşümün gezegenidir .Yeraltı tanrısı Hades tarafından sembolize edilen bu gezegen iktidar ve kontrolü, bilinçaltımızı, gölge yanlarımızı ve tekamül için gerekli olan bazı karmik zorlukları anlatır. Pluto yeniden doğuş, yıkım ve metamorfozların yöneticisidir. Bireyin neyi bırakmak istemediğini ve aslında neleri geride bırakması gerektiğini gösterir. 

Retro sürecinde ise ; Yaşamlarımızdaki güç ve kontrolün yansıma zamanıdır ve bu yansıma ile bir yok ediş ve yeniden var oluş ortaya çıkabilir.

Hayatınızdaki kontrolü / gücü düşünün. Sizi kontrol eden şey nedir ya da kontrol etme gereğini duydugunuz şey nedir ? Belki de bir ilişkiyi ya da kişiyi aşırı kontrol ediyorsunuz. Belki de sizi kontrol eden birileri veya bir durum vardır. Yani kısacası güç mücadeleleriniz nerede olursa olsun, Pluto dönüşüm ve değişimin yapılması gereken konumda, retro sürecindedir.

Derin, dönüşümsel çalışmalara başlamaya hazır mısınız? Retro sürecinde şunu anlayacağız ; kontrol etmek , güç gösterileri , baskılamak , değişime direnmek , sürekli aynı tutumda kalmak bir yere kadarmış, belki canımız biraz acıyacak ama en iyi versiyonumuza sonunda ulaşacagız. Var oluşumuzun en anlamlı seviyesıne cıkmak için dönüşmek şart.

Gölge yanlarımız ile yüzleşeceğiz. Bastırdığımız, gizlediğimiz ve yok saydığımız her şey dank diye suratımıza bir bir çarpılacak. Kim tarafından mı ? Elbette yine kendimiz tarafından. Hem celladı hem de kurtarıcısı olacagız benliğimizin. Karanlığımızla yüzleşecek ve başta o karanıkla başa çıkamayacagımızı zannedip çıldıracağız fakat sonra kendimizi o karanlıgı kucaklarken bulacagız.

Kendimizi dönüştürmenin ilk kuralı ; özümüzü anlamaya çabalamaktır.

Peki dönüştüğümüz o yeni hali herkes kabul edecek mi ?

-Hayır !

İşte Plutonun yok ediciliği burada devreye giriyor. Ne siz eski siz olursunuz ne de bu yeni bakış açınızla insanlar sizinle aynı karakter ile kalırlar. Birileri illa ki gider. İlişkiler biter, evler ayrılır, şehirler terk edilir, işten ayrılınır, patrona kafa tutulur, ortak işler bozulur..

Sırf toplumsal alanda senin statüsel olarak üstün, patronun, amirin diye ve sırf eşin sinirli, annen alıngan ve arkadasların kırılır diye sustugun, içine attıgın ne varsa, yani seni kibar bir şekilde kontrol eden ne varsa bu uzun süreçte sana karşı edimleri “taşıran damla” olabilir ve resti çekebilirsin.

Geçmişte bastırdıkların, sesini çıkarmadıgın için sessizce hayatından giden insanlar, yuttuğun, unuttu gözüktüğün, kenara ittiğin ne varsa su yüzüne çıkacak ve hesaplaşmalar başlayacaktır.

 

Yaşamda en çok neye değer verdiğini anlamana yardımcı olmak için hayat senden bazı şeyleri alabilir. Kötü karma aktif hale gelebilir. Ne yaşıyorsan yaşa bu şey neden senin başına geldi bunu biraz sorgula.

Pluton acımasız bir gezegen olarak görülebilir, çünkü başka hiçbir gök cismi bir şeylerin dönüşümden geçmesi ve yeni bir başlangıç yapması için tüm düzeni yok etme gücüne sahip değildir. Pluto retrosu değişim gerektirir.  Aynı kalmak isteyen ve asla değişmeyeceklerini düşünenler bu yıkım gezegenine çok fazla direnç göstereceklerdir ama nafiledir çabalar. Yeni ve daha temiz bir başlangıç ​​için her şeyin baştan yazılması gerekebilir.

Pluto geri giderken ,sessiz düşünceleri ve saklı tutulan bütün pis sırları ortaya çıkarmaya başlar. Kendi ruhumuza bakalım, kendimizi anlayalım ve adil olalım diyedir tüm bu sancılı süreç. Diğer retrolar gibi dışsal problemler yerine daha ruhani patlamalar yaşatır. Sımsıkı tuttugun ve bırakmam dediğin ne varsa Pluto sana bunu sorgulatır.

Plutonun insanlarda en çok ortaya cıkardıgı şey şehvet ve iktidardır. Geri hareketinde insanlar özellikle tanınmak, zengin olmak ve önemli olmak için en çok neye ihtiyaç duyduklarını düşünürken , mümkün oldugunca kendilerine dürüst olmalıdırlar.

Retrodaki Plüton ile geçmiş acıları ve engelleri analiz etmenin tam zamanıdır, çünkü sonuçta bu karanlık ve tuhaf deneyimlerin gezegenidir. 

Bu evrede hem zihinsel hem de fiziksel temizlenme ve dönüşüm enerjisinde olacagımız için doğa yürüyüşleri, meditasyon, bilinçaltı çalısmaları önerilir.

Doğum Haritasında Pluto Retro Olanlar

Pluto retrograd doğum ; İnsanların yaklaşık% 40'ının Plutosu doğum haritalarında retrodur.

Ben de dahil olmak üzere Pluto gezegeni Retro doğanlar bu hayatta biraz daha zor dönüşen kesimin içerisinde yer alırlar. Sürekli bir içsel hesaplaşmada oluruz ve karanlıkta kalan ortaya çıkarmadığımız gizli , gölge yanlarımız olur. Gercekler ve gercek düşüncelerimiz daha zor yüzeye çıkar. Hangi evde Pluto Retro konumda ? O alana , o evin anlattıgı konulara göm kafanı ve var oluşun sırrını orada öğren. Çünkü kaçtığın, baskıladığın ve halının altına süpürdüğün ne varsa oradadır senin kurtulusun. Ah bir bilsen sen kaçtığını sanırken aslında kader her an sana o konu ile ilgili bir gün baam diye patlayacak bir mevzuyu hazırlıyordur.

Hangi alanda Pluto Retro ise işte o alanda zorluklar yaşanır kişi farkındalıga ulaşana kadar tekrar eden olaylara maruz kalır. Bunu en iyi kendimden biliyorum.

Kişisel gücünüzü ne olursa olsun baskılamamalısınız ve baskılamak zorunda kaldıgınız için sizden güçsüz birini gördüğünüz an baskı oluşturmamalısınız. Adil olmalısınız !

Burada farkındalığını geliştirmeye calısan kişiler ise sık sık dönüşüm zorlugu yaşayacagından yüksek bir arayısa geçer ve sprituel, psişik alanlara yönelirler. Yaşamınız boyunca değişim için evrilmeniz gerektiğini anlamalısınız.

Peki Pluto Retro doğanlar bu Retro sürecinden nasıl etkilenir ?

  • Dönüşmek için yaşamları boyunca direnişte olan Pluto retrosu ile doğanlar bu süreçte değişime daha kolay adapte olurlar. Bitişler çok net olur .

  • Cesur olurlar ve bu cesaret herkesi şaşırtabilir.

  • Baskılandıkları her alana rest çekme eğiliminde olurlar. Diğer kişilere oranla bu süreç onların için daha az krizli geçecektir. İçsel patlama sonrası “ neden bu duruma bunca zaman katlandım ?” sorgulayısları baslayacaktır.

  • Retro doğdugun için şanslısın çünkü her ne kadar zorluklar yaşasanda kişisel menkıbeni geliştirmeye cabalıyorsun ve bu dönemde eğer adil olursan yeniden doğuşunu kutlayabilirsin.

Sürecin hayrınıza işlemesi dileklerimle.

Sevgiyle kalın.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi