Dpü Spor Bilimleri Fakültesi’Nde Görev Değişikliği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dpü Spor Bilimleri Fakültesi’Nde Görev Değişikliği
A
a

Dpü Spor Bilimleri Fakültesinde Görev Değişimi

Sütiş Eskişehir
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Spor Bilimleri Dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Çetin Özdilek düzenlenen törenle görevi devraldı.
Fakültenin Dekanlık makamında düzenlenen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez, Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Atilla Batur, dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Çetin Özdilek, dekanlık görevini devreden Prof. Dr. Mehmet Acet ile fakültenin akademik ve idari personelleri katıldı.
Törende bir konuşma yapan Prof. Dr. Kazım Uysal, görevi devreden Prof. Mehmet Acet’in deneyimlerinden bundan sonra da yararlanılacağını ifade ederek Prof. Dr. Acet’e akademik yaşamında başarılar diledi. Prof. Dr. Özdilek’i yeni görevinden dolayı kutlayan Rektörümüz, Prof. Dr. Özdilek’ın üstlendiği bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığını ifade etti.
Devir teslim töreninin sonunda Rektör Uysal, Prof. Dr. Acet ve Prof. Dr. Özdilek’e çiçek takdiminde bulunarak her iki akademisyene de teşekkür etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi