Dorukhan ile Eskişehirspor'un borçları kapanır!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dorukhan ile Eskişehirspor'un borçları kapanır!
A
a

Eskişehirspor için kaçan balık büyük oldu. Es Es'in altyapısından yetişen ve yetiştirme bedeliyle Beşiktaş'a giden Dorukhan Toköz'ün Beşiktaş tarafından belirlenen bonservis bedeli neredeyse tek başına Eskişehirspor'un tüm borçlarını kapatıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un altyapısından yetişen, sadece 930 bin lira yetiştirme bedeli karşılığında Beşiktaş’a transfer olan Dorukhan Toköz’ün bonservis bedeli belli oldu. İngiliz basını Newcastle United’ın Teknik Direktörü Rafael Benitez’in çok istediği Dorukhan için 7 milyon euro önerildiğini ancak Beşiktaş’ın 20 milyon euro (136 milyon lira) istediğini yazdı. İngiliz basınına göre oyuncunun tek talibi bu kulüp değil. Dorukhan’ı uzun süredir izleyen ve transfer listesine alan kulüpler arasında West Ham United, Watford, Genova ve Atletico Madrid de var. Bu sezon Beşiktaş’ta yıldızı parlayan ve Milli Takım’a kadar yükselen Dorukhan’ın yaşının da genç olması tercih sebebi olarak gösteriliyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es es 27 Mayıs 2019 12:55

bunu halil efendiye sorun şimdi cıkmış aday olmaya tabi maşaları ( Diri )kongre dedi arkadanda halil efendi aday. Kumpas yine kuruldu. Bu adamlar oldukça eskişehir spordan bir şey olmaz taraftara yazık.

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi